Şimdi Ara

Vectra-Mondeo(Alındı 1.6 Comfort Sunroof lu Vectra) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende mondeo diyordum ama şimdi yeni bişi var aklımda vectra 1.6 comfort 43.000 ytl ve metalik boya+sunroof la birlikte yaklaşık 45.500 ytl ye geliyor bide siyah oldumu çok güzel olur bide xenon taktırırım. fakat 1.6 mondeo 50.000 ytl. nasıl yapsam çok kararsız kaldım.........
  • Buda soru mu? Tabiiki mondeo. Her türlü mondeo ... Şu an o sınıfta 1.6 benzinliler arasında tek geçerim ... Güzel yapmış Ford
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_287

arkadaşlar bende mondeo diyordum ama şimdi yeni bişi var aklımda vectra 1.6 comfort 43.000 ytl ve metalik boya+sunroof la birlikte yaklaşık 45.500 ytl ye geliyor bide siyah oldumu çok güzel olur bide xenon taktırırım. fakat 1.6 mondeo 50.000 ytl. nasıl yapsam çok kararsız kaldım.........

arada ki fark çok bu yüzden vectra olabilir yani o da kötü değil acayip karizma bir araç ikisninde de pişman olmazsın inan
  • Tabiki ikiside güzel arac, ama FORD böyle bir "BÜYÜK" degisimle son modellerinde getirdigi kaliteli araclar ile bizim gözümüze girdi. Zaten Mondeonun icine oturdunmu sanki bir odada oturuyormussun gibi ferah, kaliteli... + cok büyük bagaji var d segmenti bir araca göre. Tek nokta fordlar biraz cok yakar ama her yönden mondeo suan lider + yeni kasa. Yani simdi Mondeo varken vectraya binmek, ucaktan esege binmek gibi olur. (yanlis anlamayin). Ve herzaman derim dergielrin testlerine bakiniz zaman yoksa satin almaya zaten internette var. Neyi iyi neyi kötü bakiniz. Ülkemizde passat gibi cok tutulan ve kaliteli araci bile geride birakiyorsa düsünün yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muri90 -- 27 Ağustos 2007; 21:58:29 >
  • Arkadaşlar Vectra 1.6 comfort siyah renk sunroof lu alınmıştır yardımlarınız için teşekkür ederim. Araç fabrikadan geleceği için 1 hafta içinde elimizde olacaktır.....
  • Aracı 40.800 ytl ye aldık. Yanında sesli ve görüntülü park sensörü ve 2 takım paspasta hediye olarak verilicek....
  • hayırlı olsun
  • quote:

Aracı 40.800 ytl ye aldık. Yanında sesli ve görüntülü park sensörü ve 2 takım paspasta hediye olarak verilicek....

hayırlı olsun çok uygun bir fiyata almışsınız
  • Çok teşekkürler arkadaşlar allah herkese nasip etsin....
  • 26 Ağustos'ta başlık, 30Ağustos'ta sonuç. En iyisini yapıp fazla uzatmadan, kafa karıştırmadan işi halletmişsiniz.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Aracı 40.800 ytl ye aldık. Yanında sesli ve görüntülü park sensörü ve 2 takım paspasta hediye olarak verilicek....

hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
  • Arkadaşlar bide aracı aldığım yere;ses yalıtımı-kaput koruyucu film-cam filmi-boya koruma-döşeme koruma-gövde altı koruma-su itici cam ve pas koruma sistemlerini uygulatıcam. Hepsine 1000 ytl gibi bi fiyat veriyorum. Fiyat nasıl sizce?...
  • Hayırlı olsun
    Kazasız belasız sürüşler diliyorum,Allah kaza,bela vermesin,,
  • güzel araba iki aracada binmiş biri olarak mondeo daha geniş ve yol tutuşu daha iyi ama vectrada yabana atılacak araba değil güle güle kullan
  • Vectra üretimden kalkıyor. Haberin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otuuuz5

Vectra üretimden kalkıyor. Haberin olsun.

Evet bide öyle bi durum var. Elveda vectra, hoş geldin insignia...
  • 2009 yılında cıkacak insignia.Bu saatten sonra alan arkadasa bunu söylemenin ne mantıgı var yahu.Lüzümsuzluktan başka bişey değil.Hayırlı olsun birader kazasız belasız güle güle kullan.Gayet iyi fiyat iyi bir araba.
  • Yeni Mondeo güncel Vectra'dan daha üstün bir araç bana göre
  • Hayırlı olsun birader kazasız belasız güle güle kullann
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.