Merhaba arkadaşlar, 3 Ağustos 2011'den beri severek LoL oynuyorum.
Lâkin artık oyunu tanıyamıyorum, Teemo'nun mantarını değiştirdiklerinde bile içime atmıştım.
Bugün arkadaşlarla 5 kişi Skype açık(oyun en çok böyle sarıyor bence)normal game atıyorduk ve...
MORDEKAISER YANINA DRAGONU ALMIŞTI
2.sezonda dalgasını geçtiğimiz olayın gerçek olması ile titredim ve kendime geldim, veda ediyorum.
Hepinize iyi oyunlar, iyi eğlenceler
Sanirim sen dropcu veya kendini troll sanan veletlerden degil de oyunun cok degismesinden muzdaripsin. Bu da ayri bi bakis acisi tabi fakat su an bircok kisi drop atanlardan ve ceza sisteminin olmamasindan dolayi ara verdi veya tamamen birakti oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: First Premolar
Sanirim sen dropcu veya kendini troll sanan veletlerden degil de oyunun cok degismesinden muzdaripsin. Bu da ayri bi bakis acisi tabi fakat su an bircok kisi drop atanlardan ve ceza sisteminin olmamasindan dolayi ara verdi veya tamamen birakti oyunu
ne kadar da gereksiz bir konu
quote:
Orijinalden alıntı: First Premolar
Hocam o olaylar da var ama asıl sebep değişmesi evet.İnsan eskiyi özlüyor.
Kendine iyi bak
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
Kendine iyi bak
hatırlıyorum dostum seni.
strife a beklerim.
Hocam oyuna girin de takıma alayım.
Arkadaş ile ilgili olarak geçen yıllarda da forumda görürdüm sizi. Umarım oyunda başarılı olduğunuz kadar hayatınızda da başarılı olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Hocam oyuna girin de takıma alayım.
Arkadaş ile ilgili olarak geçen yıllarda da forumda görürdüm sizi. Umarım oyunda başarılı olduğunuz kadar hayatınızda da başarılı olursunuz.
ogleden sonra girerim.disardayim su an
Çekilişe katılmak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ssungur33
Çekilişe katılmak istiyorum
bb
O zaman siz de dragon kaçırmasaydınız hoşçakal
quote:
Orijinalden alıntı: kangalsucuk
O zaman siz de dragon kaçırmasaydınız hoşçakal
Bende bıraktım 2-3 hafta önce. En güzel karar. Tabi bu oyunları bıraktığım anlamına gelmiyor, Dota 2 yada strife denilen oyuna başlayacağım. Neyse, kendine iyi bak
quote:
Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam
Bende bıraktım 2-3 hafta önce. En güzel karar. Tabi bu oyunları bıraktığım anlamına gelmiyor, Dota 2 yada strife denilen oyuna başlayacağım. Neyse, kendine iyi bak
Alıntıları Göster
Ben de bırakmayı düşünüyorum da oyun yok ki adam gibi.
hayrikoc61
kullanıcısına yanıt
Sen de hocam
Hoscakal
1 sene afkyım hocam seneye yazın da dota2 düşünüyorum hayırlısı.
İnşallah hocam,teşekkür ederim
Hayatında başarılar.İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Yalan Söyleyebilen Adam
Hayatında başarılar.İyi forumlar.
sen kimsin
İplenemeyen Adam
kullanıcısına yanıt
Ben de moba oynarsam seneye yazın dota2 oynarım onun dışında cs:go falan işte .