Şimdi Ara

[VEDA][GÖMÜLDÜK] İSTANBUL EFSANESİNE VEDA ETTİ. YENİ EFSANELER İÇİN BEKLEMEDEYİZ. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.292
Cevap
53
Favori
576.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ECMWF BAŞLADI ARKADASLAR. HADİ BAKALIM İNŞALLAH GÖMER GEÇER.

http://www.meteociel.com/modeles/ecmwf.php?ech=72&mode=0&map=0&type=0&archive=0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki cuma gününü duymayan kalmamıştır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Nallart bu defa haklı çıkabilir. Ocak ayında çok güzel sistemler var.

Hocam sürekli bu konudasın yahu. Ne zaman girsem seni görüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 hafta sonraki başlık. EY KAR SEVERLER GÖMÜLME KIL PAYI KAÇIRILDI.
  • Ecmwfde verecek gibi duruyor sistemi bu sistem de modellerin tamami mutabik su ana kadar ve de istikrarlilar sali aksami belli olur herşey
  • kar sevenler takipte kalsın.
  • Ecmwf de şu an gömüleceksiniz diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane oldu kestane
  • KARDEŞLERIM KARDEŞLERIM ECMWF KOPTURUYOR GÖMÜYOR. ALT ÜSTÜ EDİYOR. EFSANE ADIM ADIM YAKLASIYOR ULANN ADIM ADIM!!!!!!!!

http://www.meteociel.com/modeles/ecmwf.php?ech=72&mode=0&map=0&type=0&archive=0

ECMWF INANILMAZ ILERLIYOR KAR MASUGU KARDEŞLERIM KARDEŞLERIM

• Ecmwf gömdü
  • BURDAKI I BAZI İNSANLAR BENİ ANLAMIYOR. BEN SİSTEM TUTTURMAYA TAHMİN ETMEYE ÇALIŞAN BİRİ DEĞİLİM. BEN BİR KAR MASUGUYUM. KAR DELİSİYİM. KAR BEKLERİM. BEN TAHMİNCİ DEĞİLİM. BUNU ÖĞRENİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 31 Aralık 2016; 21:41:26 >
  • ALLAHIM BU BİR RÜYAMI

EFSANE GELİYOR ULANNNNNNNNNNNNN

ALLLLLLAHIM SANA GELİYORUM. GOMULUCEZ RABBIM. EFSANELER EFSANESİ Mİ GELİYOR YOKSA

• http://www.meteociel.com/modeles/ecmwf/runs/2016123112/ECM0-168.GIF?31-0

BU RESİME BAKIN VE GOMULMENIN TADINI ÇIKARIN. BÖYLE GELİRSE İSTANBUL YIKILIR YIKILIR ULAN YIKILIRRRRRR

• İçinde bulunduğumuz sistemde nallartın bir yerlerinden uydurduğunu söylemiştim ve inanmamanız gerekiyor demiştim. Ancak. Şuan önümüzdeki sistem için bahsettikleri az bile. Görünen şekilde gelmesini hiç istemeyiz. Çünkü bir doğal afet görünüyor. Umalım ki biraz kırılıp, bizi memnun edecek şekilde gelir. Ama şuan 168-192 saatlerden bahsediyoruz. Bu 72 nin içine girmeden cepte diyemeyiz. Ayrıca 6 Ocakta başlayan sistemin 12-13 üne kadar uzama ve günlerce kar fırtınası olma ihtimali var. Sorusu olan varsa cevaplandırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potocky

İçinde bulunduğumuz sistemde nallartın bir yerlerinden uydurduğunu söylemiştim ve inanmamanız gerekiyor demiştim. Ancak. Şuan önümüzdeki sistem için bahsettikleri az bile. Görünen şekilde gelmesini hiç istemeyiz. Çünkü bir doğal afet görünüyor. Umalım ki biraz kırılıp, bizi memnun edecek şekilde gelir. Ama şuan 168-192 saatlerden bahsediyoruz. Bu 72 nin içine girmeden cepte diyemeyiz. Ayrıca 6 Ocakta başlayan sistemin 12-13 üne kadar uzama ve günlerce kar fırtınası olma ihtimali var. Sorusu olan varsa cevaplandırabilirim.

içinde bulunduğumuz sistemin de potansiyelini herkes gördü merak etme değerli kardeşim. Ayrıca önümüzdeki sistem inşallah hiç değişmez. İNTİKAM BÜYÜK OLACAK İNŞALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 31 Aralık 2016; 21:52:2 >

• Takip edelim bakalım umarım sistem istediğimizi verir ama son dk ya kadar belli olmuyor ne olacağı dua edin sadece sistemin gömmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

BURDAKI I BAZI İNSANLAR BENİ ANLAMIYOR. BEN SİSTEM TUTTURMAYA TAHMİN ETMEYE ÇALIŞAN BİRİ DEĞİLİM. BEN BİR KAR MASUGUYUM. KAR DELİSİYİM. KAR BEKLERİM. BEN TAHMİNCİ DEĞİLİM. BUNU ÖĞRENİN

Git dogunun en dipteki köyüne. Kardan bıkarsın.

Kar masuguyum deyip sacmalama artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

quote:

Orijinalden alıntı: potocky

İçinde bulunduğumuz sistemde nallartın bir yerlerinden uydurduğunu söylemiştim ve inanmamanız gerekiyor demiştim. Ancak. Şuan önümüzdeki sistem için bahsettikleri az bile. Görünen şekilde gelmesini hiç istemeyiz. Çünkü bir doğal afet görünüyor. Umalım ki biraz kırılıp, bizi memnun edecek şekilde gelir. Ama şuan 168-192 saatlerden bahsediyoruz. Bu 72 nin içine girmeden cepte diyemeyiz. Ayrıca 6 Ocakta başlayan sistemin 12-13 üne kadar uzama ve günlerce kar fırtınası olma ihtimali var. Sorusu olan varsa cevaplandırabilirim.

içinde bulunduğumuz sistemin de potansiyelini herkes gördü merak etme değerli kardeşim. Ayrıca önümüzdeki sistem inşallah hiç değişmez. İNTİKAM BÜYÜK OLACAK İNŞALLAH

İçindeb bulunduğumuz sistemin potansiyeli vardır elbet ancak hep en iyisini ve en istediğin koşulları var sayarak konuştun oysa atmosfer her zaman(çoğu zaman) istenileni yapmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu nallart burası İstanbul. Senin godzilla buraya anca çay içmeye gelir.

Senin Godzilla Erzurum'a, Ağrıya, Van'a kamp kurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 31 Aralık 2016; 22:16:16 >
  • Reyis. Guzel gunler bekliyor bizi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.