Evet arkadaşlar online oyundaki sorunlardan bazılarını çözmüştim ve önemli bir sorun kalmıtı ve çözemiyordum bu sorun ise bazen iki kişide birden sayfa açılmıyordu veya bazen birinde sayfa açıldığı halde diğerinde açılmıyodu ve sn doluyodu ve bir türlü düzel miyodu ve en sonunda bunun sorununu çözdümmm
TEST EDİLMİŞTİR(BEN İLE ALİCAN ARASINDAKİ POK.TUR.5 FİNALİNDE DENEDİK VE GERÇEKTEN DE OLDU)
Evet oyunu oynayan iki kişi oyuna başlıyorlar ve poke ekranı çıkıyor iki kişi birbirlerini bekliyorlar ve poke seçiyorlar daha sonra birbirlerine demeden yani sayfası açılan vuruşu yapıyor ilerliyorr.taki 2.3.4.5.6........pokeler seçilinceye kadar her poke seçme ekranı açılınca iki kişi bir birlerini bekleyecekler yani.Emin olun böle yaparsanız sorum tamamen çözülür(çözülmese bile son 2-3 pokemon kala ufak bir aksilik olabilir oda son anda çıkıyor zaten kalındığı yerden devam edilebilir.)AMA DEDİĞİM GİBİ BU ÇOOOK KÜÇÜK Bİ İHTİMAL AMA YİNEDE OLABİLİR ŞAHSEN BEN VE ALİCAN OYNADIK VE HAYATIMDA İLK DEFA BİR ONLİNE MAÇI HİÇ BAŞA ALMADAN VE BOZULMADAN SONUNA KADAR OYNADIMM
YANİ ÖNEMLİ 3 ÖNEMLİ ŞEY 1-MSN OLCAK,FİREFOX KULLANILACAK 2-AYNI ANDA POKE SEÇİLECEK SONRASI İSTEYEN İKİ KİŞİ HABER VERMEDEN DEVAM EDEBİLİR SADECE POKELERDE HABER VERİLECEK 3-SERVERLER AYNI OLCAK BU ÇOOOK ÖNEMLİ ONDAN AYNI SERVERDE OLUN NOT:BAZEN BAŞKA AKSİLİKLEDE ÇIKABİLİR BU AKSİLİKLERİNDE SEBEBİ RAKİBİN HİLE YAPMASIDIR BÖLE OLURSA SS İSTEYİN
harikasın be aykut abi denedim gerçektende işe yarada bi maçımıda bitirdim hele şüker çooookkkk saol
sende olmasan kim online sorunlarını çözecek
saol
tabi trainer falan bilgi veren arkadaşlara ayriyetten teşekkür forum bu paylaşmak için
ok az sonra yazarım sana şu an da savaş var bazı anlamaz arkadaşlara bişeyler anlatıyomm
evet saol elimden geldiğince siz online yi daha iyi oynamanıza yardım ediyom bu arada bunu az önce x-night ile denedim ve işe yarıyor gerçekten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme