bence gelmiyecek bi model değil, gelir ama fiyatı ne olur bilmiyorum.. inşallah biraz düşük tutarlar da yollarda bol bol görürüz bu şirin oyuncakları
ikisi de çok sportif motorlar bu araç için.. ama genelde bayanlar kullanacağından 1.0 da çok satar bence.. bakalım Agila OPC üretilecek mi...
yok, 1.4turbo olabilir de, 175hp olmaz.. 1.4ten 175hp çıkaramazlar tek turbo ile.. bence şu yeni 1.2lt motora bi turbo uygulanabilir, 130hp civarı da bi gücü olur..
Agila tasarım olarak Corsa'dan daha başarılı olmuş bence; çok şirin, çok sevimli, çok güzel Yalnız A sütunu bana Yaris'i hatırlattı...
quote:Orjinalden alıntı: FcbAYERN eski kasa corsanin yerini alacak galiba bu arac yok kardeşim sanmıyorum farklı kulvarda farklı 2 araç böyle birşey olursa hem beni hem herkesi şaşırtabilir
nissan noteyi pres makinasında ezmişler sonuç olarak bu ortaya çıkmış ben çok benzettim. Ama tabiki eski agilanın rezaletinden sonra bu sonderece şık olmuş.Bence alınır.
Aslında motor yelpazesi genişletilmiş sayılmaz. Sadece güçleri arttırılmış Almanyada şu anda 1.0 60hp, 1.2 80 hp ve 1.3 cdti 70 hp motorlar kullanılıyo