Şimdi Ara

VEEEE YENİ BRAVO İNGİLTERE'DE ÇIKTI 11 000 EURO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye modellerinde GP motoru koyarlarsa kimsenin performanstan memnun kalacağını sanmıyorum.
    Malum geliri düşük ülkeyiz.

Düzenleme: Bu arada kimse düzeltmemiş. Arkadaşlar o € değil £'dur. Yani Pound...
    11.000 Pound da 30 milyar kadar para eder yaklaşık olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 29 Ağustos 2007; 9:06:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

AKıncl herkese laf yetiştirmene gerek yok bırak millet konuşsun rahat ol ya her yoruma cevap verme gibi misyonun yok yani relax

Bu arada araç 1.4 90hp motorla gelecekse hiç gelmesin daha iyi. Ölü doğdu kimse almaz bunu , 1.6 sı gelrise ve 33-34 olursa onu alacağıma, Astra alır veya Japon arabası filan alırım. Kimsenin bunu alacağını sanmıyorum....

Gülünücek bunu mu buldun.

ayrıca senden beklemezdim.

fiyat konsusunda bir bildiğim var.insanlar ona göre düşünsün diye dedim.her seferinde saçma yorumlar geldi.bilgi vermek kabahat zaten.aracın avrupa fiyatları belli.gelip buraya linea ile aynı fiyata çıkıcak yazıyorlar.

t-jet in alt devirleri ölü demek için önyargının dışında cahil olmak da yetmez.

Gülünecek bulmasaydım gülmezdim muhakkak.

Kızdırmasak selam sabah vereceğin yok,bir hoşgeldin bile demedin.

Neyse bakalım benden beklemediğini bildiğim için güldüm zaten,art niyetli olmadığımı tahmin edersin

• sonuçta fiat...3-5 meraklısına aşığına satar çok güzeldir artık değişimden geçmiştir ama kıymeti bilinmez...ağzı yanmıştır bu ülke insanın çünkü...
  • HARBİDENDE YA
    quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

ne güzel oh 11000 euro burda o paraya kıçı kırık logan alınıyor. yarı fiyata yaw

/>
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

1.4 120hp fiat motorunda alt devirlerde acayip ölü bir karakter var demek oluyor bu sanırım. Turbo lag mıdır nedir, makine mühendisi dostumuz antiochos izah etsin bi zahmet..

çamaşır makinanı da tamir edeyim istersen
  • quote:

Sana sorucak değilim.

fiyat konusunda birşey anlatmaya çalışıyorum.

astra 1.4 niye geliyor.ölü olduğu için mi.bırak lagalugayı.

daha motor seçeneklerinden haberin yok.hala 1.6 diyorsun.

1.6 yok.yerine 1.4 turbo var 120 hp 200Nm tork.

astra 1.4 satmıyor ki :)

motor seçeneklerini takip etmiyorum ilgi duymuyorum sadece ondan yüksek bg li olanını kastetmek istedim yani diğer araçlarla aynı para olacak ve ölü doğacak.

Bunu sen de tahmin edersin, tıpkı Bravo ve Stilo gibi.

40 milyar para sayıp full stilo alanlar 2 sene sonra 20 milyara aylarca alıcı bekleyip satamıyordu...

Ben senin için söyledim ona buna cevap yetiştirip kendini paralama diye boşuna...

Biraz rahat bir karakterde olsaydın şu forumda çok daha farklı bir saygıya haiz olabilirdin tabii bu benim görüşüm

• tasarım güzel..
    motor güzel.
    fiyatta iyi olursa satmaması için bir neden yok.

bence başarılı bir model olacak
  • pazarda yok pahasına marealar bravolar baravalar satılmayı beklerken bu aracları meraklısı harıcınde pek kımse almaz
  • eger göründügü kadar güzel ve kaliteliyse t-jet motorlarla iyi bi satıs rakamı yakalayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Sana sorucak değilim.

fiyat konusunda birşey anlatmaya çalışıyorum.

astra 1.4 niye geliyor.ölü olduğu için mi.bırak lagalugayı.

daha motor seçeneklerinden haberin yok.hala 1.6 diyorsun.

1.6 yok.yerine 1.4 turbo var 120 hp 200Nm tork.

astra 1.4 satmıyor ki :)

motor seçeneklerini takip etmiyorum ilgi duymuyorum sadece ondan yüksek bg li olanını kastetmek istedim yani diğer araçlarla aynı para olacak ve ölü doğacak.

Bunu sen de tahmin edersin, tıpkı Bravo ve Stilo gibi.

40 milyar para sayıp full stilo alanlar 2 sene sonra 20 milyara aylarca alıcı bekleyip satamıyordu...

Ben senin için söyledim ona buna cevap yetiştirip kendini paralama diye boşuna...

Biraz rahat bir karakterde olsaydın şu forumda çok daha farklı bir saygıya haiz olabilirdin tabii bu benim görüşüm

Marka düşmanlarının saygısına ihtiyacım yok.beni bilen biliyor.durduk yere kimseye laf etmem..buna sen de dahilsin.

ona buna cevap yetiştirme meselesi değil.burası bilgi paylaşım yeri ise doğru bilginin paylaşılması benim için önemli.senin için önemli olmayabilir.ben avrupa fiyat ve donanımlarını inceledim.bizim vergiyi de hesaba kattım.kafadan sallama iş bizim kitabımızda yazmaz

ayrıca istediğim sayıda mesaj yazma hakkım var.

neyse konuya dönelim.astra 1.4 satmıyor diye bravo 1.4 de satmaz diyemezsin.

çünkü bravo nun 1.4 turbo tipleri de mevcut.yani sen 1.6 atmosferik 115 hp 155 Nm lik astraya binerken

yakın fiyata vatandaş bravo ile 120 hp 200Nm torkluk bir araca binebilecek.kaldı ki istersen 150 hp lik 230 Nm lik versionu da olacak.

stilo ile ne alaka.stilo çok zengin donanımla tek tip motorla geldi.fiyatlar da yüksekti.strateji tutmadı.

bu araçta grande punto stratejisi uygulanıcak.yani çok donanım ve motor seçeneği.

üstelik 1.6 mjet dizellerde dahil olucak(105 ve 120 hp).böyle bir avantaj stiloda yoktu

sen yine de bravo gibi arabayı incelemeden ölü diyorsan zaten önyargını ya da marka düşmanlığını ispatlıyorsun.

• BEnim hiçbir markaya düşmanlığım yok bence güzel ,beni tanıyanlar bilir ben TAtaya bile binerim :)

Ben sadece seninle her ne kadar anlaşamasak ta değerli biri lduğunu bildiğimden dedim, yoksa banane tabiiki isteyen istediğini desin
  • öncelikle ingilterede euro ile nasıl satışı oluyo anlamadım
    paund olmasın o fiyat!..

bu bravo çıkalı çok oldu ben daha ne zaman araca bindim içini dışını iyice inceledim .
    genel görünüm fiat stilodan sonra bu sınıfta iyi iş yapmış en az 2-3 katı satar stilonun . arka tasarım eski 3kapılı bravo gibi çok ateşli duruyo ama sanki ön tasarım işi bozmuş tek eksiği orası
    1.4 motorları bilmiyorum fakat benim baktığımda 1.9 150lik dizel vardı vede sanırsam sport gibi bi donanıma sahipti koltukları cantları direksiyonu falan çok iyi kavrıyodu insanı motora laf yok zaten bilen bilir ama 1.4ler nasıl olur bilgim yok türkiyede stilodan fazla satar ama 3 sene sonra stilonun bugüngü fiyatları gibi bir fiyata gider yani diğerlerine göre daha fazla kaybeder
    bu benim düşüncem bekleyip görmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 29 Ağustos 2007; 17:44:03 >
  • Eyvallah da

fiat ne yapsa ölü doğdu yorumların değişmiyor.gp için de aynı şeyi demiştin

kabul çocukluk hastalıkları oldu ama fiat arabanın arkasında durdu.hem eskileri çözdü hem de yenileri düzeltti.

avrupa satışlarında ilk 5 e giren araç dandik değildir.

@desiya

gp ile bize gelen ilk punto nun ikinci el fiyatı bir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 29 Ağustos 2007; 18:48:56 >
  • Dediğin doğru hakikaten çok satıyor Punto...

Dediğin gibi olur inşallah Bravoda satar, öyle çocukluk sorunları olmaz...

İnşallah bu akşam yeneriz
  • BASLIKTA YAZILI EURO, NEDEN HALEN STERLIN OLARAK DEGISTIRILMEDI?
  • Tasarımı çok hoş
  • grande punto gibi fiyat/donanim oranı iyi tutulursa gayet başarılı olur.tasarımı çok güzel.motorları da iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.