Şimdi Ara

Veeeeee 100... olmanın sırrı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha Önceki Konunu Actıgında Saatte Su Kadar Kasıyorum Ediyorum Dediğinde Anlamıştım Neyin Ne Oldugunu

Zaten Unique Cıkan Bir Yerde Kasıyorum 93 LwL Oldum Pre Plusumu Acmak icin Gün Sayıyorum

Ayrıca 100 LwL İcin Cok Sey Yazmıssın Amac Tek Mobu Kesmek Burda Charına Güvenirsen Gidersin

Mesela Saturn Serverinde Esla111 Adam Sürekli 100 Acıldıgı Günden Beri 99 LwL Moblarda Kastı Suan da 100 LwL Peki 91 LwL Wizard Nasıl 99 LwL deki Moblarda Kasar ? Üstü FULL SUN öyle Olurda 100 LwL Oynanmazmı ?

Ben Sindire Sindire Oynuyorum Acelem Yok Ama Su var Nasip Olursa Pre Plusu Actıkdan Sonra En Son Kac LwL de Kalırsam Kalayım Direk Bota Sallarım Biter İşim Kendisi 100 Olsun

Anlattıkların Mantıklı Günde %10 Exp Alırken %20 Exp Alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Daha Önceki Konunu Actıgında Saatte Su Kadar Kasıyorum Ediyorum Dediğinde Anlamıştım Neyin Ne Oldugunu

Zaten Unique Cıkan Bir Yerde Kasıyorum 93 LwL Oldum Pre Plusumu Acmak icin Gün Sayıyorum

Ayrıca 100 LwL İcin Cok Sey Yazmıssın Amac Tek Mobu Kesmek Burda Charına Güvenirsen Gidersin

Mesela Saturn Serverinde Esla111 Adam Sürekli 100 Acıldıgı Günden Beri 99 LwL Moblarda Kastı Suan da 100 LwL Peki 91 LwL Wizard Nasıl 99 LwL deki Moblarda Kasar ? Üstü FULL SUN öyle Olurda 100 LwL Oynanmazmı ?

Ben Sindire Sindire Oynuyorum Acelem Yok Ama Su var Nasip Olursa Pre Plusu Actıkdan Sonra En Son Kac LwL de Kalırsam Kalayım Direk Bota Sallarım Biter İşim Kendisi 100 Olsun

Anlattıkların Mantıklı Günde %10 Exp Alırken %20 Exp Alıyorum

üstünün full sun olmasına gerek yok ben 85 lwl den 94 lwl e kadr 99 da kasdım suanda 95 olacam expim %79 ben warıorum ya lag dan yada zombie den yattım sadece mobs lara ayrıca bızım gıbı warıorların werdıgı fence (mag. phy Fence We PQ larla 89 lwl adam lt yı acdıgı halde yatmıyor İtemleri full sun deıl full sun olsada ztn fence siz yatar sadece +4 +5 itemleri Cunku Cleric we Wariorların Werdikleri bufflarla O Verdikleri char nerdeyse olumsuz oluyor

Sana bi ornek werebılırım 92 lwl de Guıld War oldu ben warıorum Bana bı warıor ark ım fence werdı Cleric de Heal yaptı PQ bBitene kadar ve Warior char olene kadar kimse beni yatıramadı

• warior olmasına gerek yok buflanınca wizard bile yatmıyor.
    ben 92 levelda bufsız kasıyordum 98 moblarda sonra baktım itemden başka karı yok yukarda bahsettiğim sisteme geçtim.
  • çok uğraşmıssın
  • wizardlar için süper bi sistem. wizard olsam kaçırmazdım bu sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Orjinalden alıntı: weast60

paylaşım için teşekkürler ama herkez botta :D gerek yok bunlara

Herkes.

Bu forumda veyahut diğer benzerî forumlarda böyle bir kıyaslama yapamazsın.

Benzerî?
    Benzeri olmasın o?
  • gzl taktik tee...
    kim uğraşr bnla
  • Taktiğin gerçekten çok güzel emeğin için saol. İzninle bir kopyasını alıyorum :D Oyun zevk için ama artık serverlar boşalmak bilmiyor vew giden paranın haddi hesabı yok oyüzden bir an önce 100 olmak gerek bencede :D
  • hıcam yazıların muhteşem ya tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald_Duck

Herkes Botla oynamıyor..

botla oynamadan 60 levele gelirsen helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Herkes Botla oynamıyor..

73 lvle geldim ancak bot kullanıyorum....tabi nasıl geldim onu bide bana sor :(
  • quote:

Herkes Botla oynamıyor..

Bu oyunda elle expmi kasılır :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelus

quote:

Herkes Botla oynamıyor..

Bu oyunda elle expmi kasılır :S

Bu oyun normalde botla kasılan bir oyun değil. Sonuç olarak 80 capı varken ben elle 80 olmuştum demekki kasılıyormuş.
    @
    Bu arada paylaşım güzel. Bence böyle kötü yorumlar yapılmasının sebebi herkesin wizard charlardan nefret etmesidir,pvp'de unique'de vb. etkinliklerde wizardlardan diğer charlara sıra gelmediği için.Sonuç olarak blade char unique nasıl kesecek

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLATON -- 1 Eylül 2009; 11:02:27 >

• gold bot varken ben elle kasmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 1 Eylül 2009; 11:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Herkes Botla oynamıyor..

72 levele geldim 60 levellerde gold almaya başladım botsuz kasarak anca bu kadar yapabildim
  • 100 lv e kadar elle kasan adamın ellerinde öpülür.
    Ama 60-70 e kadar elle kasabilirsin çok zor olsa da, benim abim 63 lv e kadar mı ne cold-blader kasmıştı tamamen elle neler çekti neler
  • hort! hala 100 olamadım
  • çok güzel bir açıklama zaman zaman sıkıldıkça okurum harbi bu oyunda fatih tam bir pro oyuncu ..
  • mantıklı
  • Bu mesajı yazarken büyük bi olasılıkla 100 cap yeni acıldıgı zamanlar uygulamıs olabilirsin ama su anda 4x95 ler
    share ptler tarafından 1 dakkada kesildigi icin verdigin sistem ise yaramaz.90 dan sonra en iyi kasılabilecegin yer medusadır bana göre.shinmo öldükten sonra özellikler az kişinin bulundugu saatlerde sosodan veya 4x95 lerden kat kat fazla exp alabilirsin.Biraz cesur olup kimsenin girmedigi yerleri tercih edersen tek yakalama sansın bile olabilir.Tek kestigim sosodan 6 immortallı 100 pro chest dusurup hem ekonomime dev katkıda bulundum hemde %7den fazla exp aldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.