Şimdi Ara

Vefa-Karagümrük Stadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karagümrük-Yalova maçına gitmek istiyoruzda,Stadın yanından geçtim bir tane tribünü var gibi.Maçlarda rakip takımada yer ayırılıomu bide taş atıp kafamızı yarmasınlar saha yerin dibinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKO' -- 7 Ekim 2008; 17:03:25 >

• yokmu karagümrüklü olan.
  • up
  • Karagümrük orası bak, ben oralı değil hiç alakam da yoktur ama yenilirlerse temiz bir dayak yersiniz haberiniz olsun.
  • Banada öyle geliyo ama bakıcaz artık benim için önemli olan yer ayrılıyormu ayrılıosa sorun yok.
  • KarşıyaKaragümrük
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

KarşıyaKaragümrük

GS'liler genellikle Göztepe'yi tutuyo ama,karşıyakalıda çıktı

Tam35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum bu stad bizim evin biraz yukarısında...ama kendisiyle pek ilgilenmiyorum..yani kız olduğum için anlamam...
  • en büyük denizli ne alaka diceksiniz içimden geldi
  • Aman Diyim :D
  • Birkaç yorum daha
  • Kapalı ve kale arkası olmak üzere 2 adet tribün var, kale arkası ve kapalının ufak bir kısmı rakip takım seyircilerine veriliyor. Tavsiye olarak takımınızın renklerini taşıyan şeyler giymemenizdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigboos

Kapalı ve kale arkası olmak üzere 2 adet tribün var, kale arkası ve kapalının ufak bir kısmı rakip takım seyircilerine veriliyor. Tavsiye olarak takımınızın renklerini taşıyan şeyler giymemenizdir.

stadın önünde ki, duraktan bakınca en solda ki tribün rakib'e veriliyor. bence gitmeyin sıkı bi dayak yersiniz yenilirlerse..

• Kardeş takım Yalova'ya Karagümrük deplasmanında başarılar dileriz.

Lüleburgaz Gençlik..
  • karagümrüklüyüm maça gelebilirsiniz tabikide fakat bir şartla.. efendiyseniz
  • sen şimdi karagümrük stadına deplasmana mı gelmek istiyorsun? bence yenilsenizde şartlara bağlı olarak sizi kucaklamak sevgilerini göstermek isteyen karagümrüklü arkadaşlar olabilir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

quote:

Orjinalden alıntı: bigboos

Kapalı ve kale arkası olmak üzere 2 adet tribün var, kale arkası ve kapalının ufak bir kısmı rakip takım seyircilerine veriliyor. Tavsiye olarak takımınızın renklerini taşıyan şeyler giymemenizdir.

stadın önünde ki, duraktan bakınca en solda ki tribün rakib'e veriliyor. bence gitmeyin sıkı bi dayak yersiniz yenilirlerse..

Hıc bır zaman yenıldıgımızden sebep kavga cıkarmadık cıkarmayızda.. Semtimizde efendi olan adamın Basımızın ustunde yerı vardır.. Efendi olmayanın basına alacak belasıı bir haylı fazladır... Kavgayı bildiğimiz kadar delikanlılığıda biliriz.. Bizi en iyi bilenler en delikanlılarıdır .. örneğin KARSIYAKA

• Aynen düşündüğüm gibi adam gibi takılırsan adam gibi muamele görürsün...Güzel maç olur inş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.