Karşımda olunca kendimi çok kötü hissediyorum özellikle Pasifi ve e si o skill kadar güzel alan kontrolü veren bir skill var mı 2.5 sn sersemletme Birde sen yaparsın koca yürekli bir büyücü olarak 300 ap ni adam ın 500 ap si olsun ki oyun sonunda genelde 1 k civarında oluyor ap si adam tek w su ile senin tüm hasarın kadar hasar versin ultisni ve q sunu saymadım bile . Hem oyundaki en çok ap yapabilen şampiyon hem de ap oranları en yükseklerden olan yetenekleri olan bir şampiyon. Şahsen süikastçi oynarken adama dalmaya korkuyorum zira akali falan oynarken cehennem asası alsam bile adam q ve ulti atsa zaten hasarın yarısı boşa gidiyor.
Neyse iyi ağladım sizin görüşlerinizde bekliyorum
Yılanın başını küçükkez ezeceksin
Ava giderken avlanmada ihahahaha
2 aoe damage, kocaman alanda aoe sayılacak bir stun skilli ve enfes ultisi... güçlü ama e harcadıktan sonra çok savunmasız oluyor, nasus gibi düşünüp baskı kurmak gerek.
Ne Veigarlar gördüm sırf o alanı tutturduğu için maç çevirten
O stun alanını cidden küçültmeleri lazım içindeyken dert yakalansan dert ve gayet hızlı bi animasyona sahip mobil değilsen öptüm cnm by
Evet op.
Gerekli cevap verildi konu kapatılabilir.
Affection and Hatred
kullanıcısına yanıt
Vkfkoejdkfk
Bi leblanc vardi syndra vardi onlard tek atardi hem early de hem late de bunlar varken almayin
Soraka eziyo veigarı soraka cok op nerf lazım fazla op hele o shin kastıktan sonra bir efsane oluyor inanılmaz op
Değil oyunda çok güzel bir item var kullanın adı QSS
Biolystick
kullanıcısına yanıt
bi de sihiriçen var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme