Şimdi Ara

Veigar çok Op değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşımda olunca kendimi çok kötü hissediyorum özellikle Pasifi ve e si o skill kadar güzel alan kontrolü veren bir skill var mı 2.5 sn sersemletme Birde sen yaparsın koca yürekli bir büyücü olarak 300 ap ni adam ın 500 ap si olsun ki oyun sonunda genelde 1 k civarında oluyor ap si adam tek w su ile senin tüm hasarın kadar hasar versin ultisni ve q sunu saymadım bile . Hem oyundaki en çok ap yapabilen şampiyon hem de ap oranları en yükseklerden olan yetenekleri olan bir şampiyon. Şahsen süikastçi oynarken adama dalmaya korkuyorum zira akali falan oynarken cehennem asası alsam bile adam q ve ulti atsa zaten hasarın yarısı boşa gidiyor.

Neyse iyi ağladım sizin görüşlerinizde bekliyorum

• Yılanın başını küçükkez ezeceksin
  • Ava giderken avlanmada ihahahaha
  • 2 aoe damage, kocaman alanda aoe sayılacak bir stun skilli ve enfes ultisi... güçlü ama e harcadıktan sonra çok savunmasız oluyor, nasus gibi düşünüp baskı kurmak gerek.
  • Ne Veigarlar gördüm sırf o alanı tutturduğu için maç çevirten

O stun alanını cidden küçültmeleri lazım içindeyken dert yakalansan dert ve gayet hızlı bi animasyona sahip mobil değilsen öptüm cnm by
  • Evet op.

Gerekli cevap verildi konu kapatılabilir.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Vkfkoejdkfk
  • Bi leblanc vardi syndra vardi onlard tek atardi hem early de hem late de bunlar varken almayin
  • Soraka eziyo veigarı soraka cok op nerf lazım fazla op hele o shin kastıktan sonra bir efsane oluyor inanılmaz op
  • Değil oyunda çok güzel bir item var kullanın adı QSS
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    bi de sihiriçen var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.