Şimdi Ara

Veigar hala güçlü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bırakalı 2-3 yıl oldu. Veigar hala güçlü mü? Q’su iyi stack yapıldığında yine görüyo mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güçlü, tek atıyor.
  • Nerf falan yemedi mi? Bir de rengar nasıl? Hala iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Nerf falan yemedi mi? Bir de rengar nasıl? Hala iyi mi?
    Hatırlamıyorum. Stackin sınırı yok o yüzden iyi kasarsan tek atıyor her şeye. Rengar tipik rengar. Kasarsa tekliyor o da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolü özledim şimdi :)

• Oyuna gelmenizi tavsiye etmem bence bırakmakla iyi yapmışsınız.O kadar çok şey değişti ki oynanış olarak çok şey değişti değişmeyen tek şey oyuncu kitlesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiraZero kullanıcısına yanıt
    Hocam sırf oyuncu kitlesi yüzüne bıraktım zaten. Kanser etti beni lanet oyun :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok da güçlü olduğu söylenemez. Sadece farm yaptığın zaman öne çıkıyor ama klasik problemleri devam ediyor. Veigar build olarak ne seçersen seç onu veren bir şampiyon ama şu an metada ondan daha iyileri olduğu için pek tercih edilmiyor. Veigar counter tercihleri arasında Ahri ve Swain gibi şu an çok güçlü olan şampiyonlar var. O nedenle birçok oyunda Veigar almak pek doğru bir tercih değil bana göre.

• AutumnLeaf A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bırakalı baya oldu. Mid oynadığımda alıyodum. Kasma işlemi bitince 1000 küsür ap oluyodu

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Hala öyle. Hem pasif hem Q yeteneği farm konusunda hiçbir sorun çıkartmıyor. Sorun olan taraf karşısına seçilebilecek şampiyonların çok iyi durumda olması. Bu nedenle çok fazla Veigar oynandığını görmüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.