Ya ben bu gizlilik oyunlarına bayılıyorum splinter cell falan, bu da onun gibi bir şey herhalde.Üstelik bir bayanı yönlendiriyoruz.
Baş rol kadın Bir kadından bunları yapmasını bekleyemeyiz çocuksu olucak oyun o yüzden
Bu karı karılıktan çıkmış beyler tuttuğunu kopartır valla benden söylemesi.
bu oyunda konusma oldugunu sanmiyorum.bu hatunun da vampire bloodlines'de toreadorlarin yaptigi gibi gel bakim yakisikli yapip dusmani al asagi edecegini hic zannetmiyorum.basrolun hatun olmasi tamamen kozmetik ve satis kaygisi gibi gorunuyor ama aslinda degil.lara da kozmetik deniyor ama laranin konusacagi insan yok zaten oyunda ve ryu gibi insan azmani biriyle dagda tek basina oradan oraya ziplayamayip sinir oldugumda bir de arkadasi arka cephe izlemek istemezdim dogrusu.prensi seyretmiyoruz mesela cunku dagda yamacta odada orada burada takilmiyoruz ben takilmadim en azindan.az kilolu cin ali bile olsa farketmezdik oyun hizli cunku. yeni bir commandos olabilirdi bu oyun.hatun olmayabilirdi ama boyle olduguna gore seyretmek icin baya bir bos zamanimiz olacak galiba oyun yavas.scellde karanlikti bu onun aydinlik karakterinize bakarken kendinizi sapik gibi hissetmeyeceniz versiyonu.erkek olmaliydi diyenler bir de boyle dusunsun.
Buna benzer bir oyun daha vardı eskiden..Neydi kahramanımız yine bayandı karlar içinde falan mücadele ederdik poff hatırlayamadım...siyah saçlı james bond kızı gibi bi tip idi..bi bölüm de hindistanda idi sanırım..neydi adı yaaa
Bu videodan anladığım kadarıyla oyunun ana karakteri olan bayan Sam Fisher'ın meslektaşı ve oyun Splinter Cell tarzı. Bu arada oyunun dağıtımcısı Gamecock Media Group, Pinky_Demon düzeltirse seviniriz.
Videolardan oldukça hoşuma gitti oyun. Umarım çıktığında iyi notlar alır ve Splinter Cell'e iyi bir alternatif olur.
Minik Veled Asasin
Hadi çıksın artık oyun
quote:
Orjinalden alıntı: The Jolly Joker
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
quote:
Orjinalden alıntı: The Jolly Joker
kızıda yiyirm oyunuda yirim böle hitman vari oyunların hastasıyım bide kızla oynucaksak tadından yenmez artık paso ctrl ye basar çömeltirim hatunu nası olsa TPS
Bu yoruma bittim.
hiç acımam abii ctrl space ctrl space ctrl space
quote:
Orjinalden alıntı: SAMASRA
iSim biraz çalıntı gibi de neyse...
iiçinde her assasins kelimesi gördüğün oyuna çalıntı dersen . oyunda ajan oluyorsun ve gizli olarak çeşitli görevler yapıyorsun.assassins de uygun bir kelime bu oyun için.
Yeni resimler...
güzel bi oyuna benziyıo...beklemedeyiz.....
quote:
Orjinalden alıntı: Gunwane
Buna benzer bir oyun daha vardı eskiden..Neydi kahramanımız yine bayandı karlar içinde falan mücadele ederdik poff hatırlayamadım...siyah saçlı james bond kızı gibi bi tip idi..bi bölüm de hindistanda idi sanırım..neydi adı yaaa
max payne mi salladım
2. resimden duvar kağıdı yaptım, isteyen kullanabilir.