Şimdi Ara

VENİCE 3200@3000 MHZ SPİ 27 SN. HAVA SOĞUTMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cemalefendi@ 3000 mhz de süper pi 1m alacak kadar stabil
    beyazbüyü@ opteronla veniceleri kıyaslama gibi birşey söylemedim desteğin için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

opteron ile venice mi kıyaslıyorsunuz?

ben ikisinide denedim bence pek bi fark yok yüksek mhz dışında.aynı mhz lerde oyunlarda venice daha iyi bence 3d mark testlerinde bizzat karşılaştırdım.

plankton abi bence yanlışın var.bende opteronla baya baya bi arttı.opteron bence farkettiriyo.
  • bu arada venice işlemcilerde hava soğutmayla süper pi rekoru TR'de YILDIZ'la bende
  • Eski OnAir günler gözümde tüttü şimdi güzel skor tebrikler. Katkımız olduysa ne mutlu
  • quote:

quote:

ben ikisinide denedim bence pek bi fark yok yüksek mhz dışında.aynı mhz lerde oyunlarda venice daha iyi bence 3d mark testlerinde bizzat karşılaştırdım.

Öyle bir olay imkansız , bir kere kafadan opteron'un 1mb cache ön belleği var , cok daha fazla puan alıyor..
  • +1 kesinlikle farklı çekirdekler. 1mb cache uygulamalarda fark ediyor.
  • hakkatten ya plaktoncum opteron daha iyi olması lazım nasıl venice daha iyi oluyor dedikleri gibi cashe olarak farklı zaten üstüne üstlük opteronda mhz artışıda olunca opteron veniceyi rahat geçmesi lazım var bu işte bi yanlışlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

quote:

quote:

Öyle bir olay imkansız , bir kere kafadan opteron'un 1mb cache ön belleği var , cok daha fazla puan alıyor..

ben kendi işlemcimle 2700 mhz de 9400 civarı alırken 2950 opteronla 9500 civarı almıştım vede opteronla 2.7 2.8 civarında venicemle aldığım puanları alamadım.rem mhzleri aynı idi.özellikle 2k5 ilk testte minumum fps lerde yine venice ile daha iyi değerler gözledim.şimdi ya sistemden kaynaklandı yada benim yazdıklarım doğru.bi arkadaş daha denerse aynı mhzlerde sonuç belli olur.

• arkadaşlar konu yanlış anlaşıldı galiba venice çekirdekli işlemcilerde opteronlar gibi hava soğutmayla 3000 mhz görmek zor demek istedim.herhangi bir kıyaslama yapmak yanlış olur skoru ve venice işlemciyi konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksıjen -- 11 Şubat 2006 13:01:46 >
  • Az önce venice ile opteronu imzamdaki sistemde test ettim. Ekran kartı default.
    Venice 3000@2610mhz de 33,5 sn 1mb pi ve 24500 3dMark2001 aldı.
    Opteron 148@2640mhz de 32,5 sn 1mb pi ve 25500 3dMark2001 aldı.
  • şu cpu-z'un download linkini vercek olan var mı, bilgisayardan silmişim de bulamadım

aah tamam buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 11 Şubat 2006 19:54:13 >
  • @oksijen ayni islemci kodu bende vardi izmit macerasi biliyorsun hava sogutma ile 3200 mhz gordum ve islemcim simdi anahtarlik dikkat et 1.7 volt üstüne cikmamaya calis.
  • benim venice 2700 mhz e stok fan ile cıkıyor. satma sansım var bu skeildemi kullanayım yoksa 3200 mü alayım ama iyi kodunu bulma sansımız ne kadar var bilmiyorum tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

@oksijen ayni islemci kodu bende vardi izmit macerasi biliyorsun hava sogutma ile 3200 mhz gordum ve islemcim simdi anahtarlik dikkat et 1.7 volt üstüne cikmamaya calis.

izmit macerasını bilmezmiyim tutturmuştun 3000 mhz açtığını görücem diye MSI anakart default voltajlarda 2800 mhz açan işlemci DFI anakartta deli gibi votaj istiyor yardımcı olursan sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

benim venice 2700 mhz e stok fan ile cıkıyor. satma sansım var bu skeildemi kullanayım yoksa 3200 mü alayım ama iyi kodunu bulma sansımız ne kadar var bilmiyorum tabi.

millet bırak iyi kodlu işlemciyi normal venice 3000,3200 bulmakta zorlanıyor...elindekinden de olma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksıjen -- 13 Şubat 2006 13:19:31 >
  • HERKES SÖYLEMİŞ AMA RAMLAR İYİ HAKKATEN 3200 Ü DE 3000 E ÇIKARMAN İLGİMİ ÇEKTİ

BU ARADA BİNBAŞI OLDUUUMMM
  • yau venice daha iyidir opterondan..
    bakma millet saf...
    o akdar para bayılıyorlar...hiç 1mb cacahe yük yapar zaten opteronun başında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akcay

Az önce venice ile opteronu imzamdaki sistemde test ettim. Ekran kartı default.
    Venice 3000@2610mhz de 33,5 sn 1mb pi ve 24500 3dMark2001 aldı.
    Opteron 148@2640mhz de 32,5 sn 1mb pi ve 25500 3dMark2001 aldı.

skorun normal çünkü opteronun 1024 kb farkı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

@oksijen ayni islemci kodu bende vardi izmit macerasi biliyorsun hava sogutma ile 3200 mhz gordum ve islemcim simdi anahtarlik dikkat et 1.7 volt üstüne cikmamaya calis.

validasyon yapabildinmi baari

ben öyled durumda hiçbir şeyi görmem bir tek validasyon yapamadığıma yanarım...

geçmişte çok resim verdim venice 1.85 ile çalıştırdığımı ya yapacak ya da yanacak dedim bak şimdi it gibi açıldı.1.52 ile 2600 da günlüğüm var... bilmiyorum ne alaka ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 14 Şubat 2006 21:16:31 >

• oksijen güzel skor tebrikler remler standart arkadaşlar çok fazla abartmatalım ama işlemci gerçekten güzel çıkmış

ama oksijen birde işlemci ısısını gösteren bir şey olsa iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.