Bildirim
venice ler tr ye tahminen nezaman gelir?
Milka Spread Fındıklı Sürülebilir Çikolata 350 gr - 6 Adet : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFMJQ3F1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla bazen baya bir süre biliyor....amd64 4000+ orda 1 aydır var belki daha fazla süredir satışta ama hala tr de yok benim bildiğim.... -
ama genelde ilk önce düşük işlemciler giriyor tr ye 3000+3200+ lar gibi onun için sordum aslında buınlar mayıs sonunda filan gelebilirmi amd türkiye bu konuda ne diyor -
Bence bu konuda en iyi bilgiyi amd'yi türkiye'ye getiren ithalatçı firmadan alabiliriz -
O kadar yakın bir zamanda gelecegini pek zannetmiyorum. Yaz ortasi ya da sonu gelir diye dusunuyorum. Keske Haziran sonuna gelse.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ranilin
O kadar yakın bir zamanda gelecegini pek zannetmiyorum. Yaz ortasi ya da sonu gelir diye dusunuyorum. Keske Haziran sonuna gelse..
valla okadarda geç gelirse yuh yani derim -
benim tahminim bu ayın sonunda gelmeye başlar. 20 gün sonra. -
arkadaslar onumuzdeki sonbahara kadar bana kalirsa hic beklemeyin italatci firmanin getireceginide sanmiyorum su anda adam yeni islemciyi getiripte elindekileride cikarmasi cok zor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X