Şimdi Ara

venice ler tr ye tahminen nezaman gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce venice çekirdekli athlon64 ler ne zaman tr ye gelir abd de şuanda hem kutulu olanları hemde oem olanları var yaklaşık ne kadar süre sonra giriş yapar sizce tr ye ?

• valla bazen baya bir süre biliyor....amd64 4000+ orda 1 aydır var belki daha fazla süredir satışta ama hala tr de yok benim bildiğim....
  • ama genelde ilk önce düşük işlemciler giriyor tr ye 3000+3200+ lar gibi onun için sordum aslında buınlar mayıs sonunda filan gelebilirmi amd türkiye bu konuda ne diyor
  • Bence bu konuda en iyi bilgiyi amd'yi türkiye'ye getiren ithalatçı firmadan alabiliriz
  • O kadar yakın bir zamanda gelecegini pek zannetmiyorum. Yaz ortasi ya da sonu gelir diye dusunuyorum. Keske Haziran sonuna gelse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

O kadar yakın bir zamanda gelecegini pek zannetmiyorum. Yaz ortasi ya da sonu gelir diye dusunuyorum. Keske Haziran sonuna gelse..

valla okadarda geç gelirse yuh yani derim
  • benim tahminim bu ayın sonunda gelmeye başlar. 20 gün sonra.
  • arkadaslar onumuzdeki sonbahara kadar bana kalirsa hic beklemeyin italatci firmanin getireceginide sanmiyorum su anda adam yeni islemciyi getiripte elindekileride cikarmasi cok zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.