Şimdi Ara

Venus-42 Lvl Nuker - Takas(52+veya60+ lv olabilir. Farkı verilir.) - Glavie/Bowman/Crossbow (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resimler biraz ufak geldi bana büyültebilir misin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

resimler biraz ufak geldi bana büyültebilir misin ?

Msn ekledim senin açarsan ordan gönderebilirm.
  • up !!
  • up !'!'!
  • up
    !!
  • bır acc de 40 lwl 4 tane avupalı char var hepsi deişik :D 5 M parası var ıtemlı ılgınelırsen pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipermurat

bır acc de 40 lwl 4 tane avupalı char var hepsi deişik :D 5 M parası var ıtemlı ılgınelırsen pm at

Yok kalsın..
  • nerden satıosun? alabılırım
  • Kırıkkaledeyim. Almak istersen ptt havale olur.
  • up !'!!'!'!'!'!
  • charın sende kalsın 55 level full int nuker vereyim 50 ytl ye tavşanı(ölü) parası şusu busu var :)

hayırlı satışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: System Error

charın sende kalsın 55 level full int nuker vereyim 50 ytl ye tavşanı(ölü) parası şusu busu var :)

hayırlı satışlar..

Senin charını inceledim. Herşey güzelde el yakma lighting 1. hata Fire açık bile değil 2. hata . ben mi yannış biliorum sağlam bi nuker'da el yakması fire olmalı ve açılacak skillerin başında fire gelmeli. O yüzden saoll..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungd840 -- 16 Mart 2008; 22:57:16 >
  • msne ekledim görüşelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsungd840

quote:

Orjinalden alıntı: System Error

charın sende kalsın 55 level full int nuker vereyim 50 ytl ye tavşanı(ölü) parası şusu busu var :)

hayırlı satışlar..

Senin charını inceledim. Herşey güzelde el yakma lighting 1. hata Fire açık bile değil 2. hata . ben mi yannış biliorum sağlam bi nuker'da el yakması fire olmalı ve açılacak skillerin başında fire gelmeli. O yüzden saoll..

nukerler el yakma olarak light kullanıyorlar
  • up....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.