Şimdi Ara

Venus: Guild Savaşları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

20 tane iSrobot var doğru yolu bulmak isterseniz pm

@Taylan

Arkadaşlar aşmış
  • ben legitim bana versene :D
  • De get

Gerçek legitlere bu fırsat gssimi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

Bu beni gerçekten onurlandırdı, teşekkür ederim.

Bu arada Fly guildi silmeye kararlı, biz de kararından caydırmaya kararlıyız. blasjr savaşa "iddaa" eklemek istediğinde her iki tarafında adil oynayacağı üzerinde anlaşılmıştı. Buna guilde adam alma, dışardan gelen buffçılar da dahil (Evet, savaşın ilk çeyreği geçtikten sonra bizde dışardan buffladık ama serverdaki tüm legitleri Avalona toplamadık). Ama hata bizde, onlara güvendik, hatta hatanın en büyüğü bende, bu adamları olympustan tanımama rağmen uyarmadım birilerini.

Neyse, sonuç: 1 sene sonunda ilk mağlubiyet. Gerçi bu bir yandan da serverda inaktiv olan bazı arkadaşlarımızı uyandırdığı için iyi oldu. Ama bu Venusün düştüğü anlamına gelmez.

Venusteki savaş esas şimdi başladı. Kendinize biraz Güveniniz, biraz Özveriniz, biraz da Tecrübeniz varsa çıkar karşımıza savaşırsınız. Ama asla ve asla ikinci kez adil olmayacağız!!

• Legitlere saygı duyuyorum nede olsa onların seçimi ama onlarında bize saygı duymasını bekliyorum..
  • Avalon sildi mi guildi?
  • Çok merak etttim Fly Babanız sildimi Guildi Motorcan ? ( Sanmam , Ne bahaneler uydurursunuz şimdi allah bilir )
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NoSFeR@Tu__

Çok merak etttim Fly Babanız sildimi Guildi Motorcan ? ( Sanmam , Ne bahaneler uydurursunuz şimdi allah bilir )

Yok be ömer Ne silmesi . Sence silerlermi ?

Herşeyin bi ilki vardır motorcan rahat ol bi kere yaptılar artık yol acıldı hep yapabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NoSFeR@Tu__

Çok merak etttim Fly Babanız sildimi Guildi Motorcan ? ( Sanmam , Ne bahaneler uydurursunuz şimdi allah bilir )

Anal, bu gidişle o silecek ama biz sildirtmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü kendileri kural koydular ve kendileri çiğnediler kendi kurallarını. Dolayısıyla adil bir sonucu hak etmiyorlar..

@KaJMéRaN
    Dediğim gibi..
    quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

Venusteki savaş esas şimdi başladı. Kendinize biraz Güveniniz, biraz Özveriniz, biraz da Tecrübeniz varsa çıkar karşımıza savaşırsınız. Ama asla ve asla ikinci kez adil olmayacağız!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 9 Kasım 2008; 16:23:39 >

• Tebrikler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

Bu beni gerçekten onurlandırdı, teşekkür ederim.

Bu arada Fly guildi silmeye kararlı, biz de kararından caydırmaya kararlıyız. blasjr savaşa "iddaa" eklemek istediğinde her iki tarafında adil oynayacağı üzerinde anlaşılmıştı. Buna guilde adam alma, dışardan gelen buffçılar da dahil (Evet, savaşın ilk çeyreği geçtikten sonra bizde dışardan buffladık ama serverdaki tüm legitleri Avalona toplamadık). Ama hata bizde, onlara güvendik, hatta hatanın en büyüğü bende, bu adamları olympustan tanımama rağmen uyarmadım birilerini.
    Neyse, sonuç: 1 sene sonunda ilk mağlubiyet. Gerçi bu bir yandan da serverda inaktiv olan bazı arkadaşlarımızı uyandırdığı için iyi oldu. Ama bu Venusün düştüğü anlamına gelmez.

Tabi tabi.

• hehe öyle derler hep

• Sözünde duracaklarını hiç sanmıyorum..
    Ve öylede olucak..
  • işte bir yıldır bu günü bekliyordum sonunda Avolon yenilmiş, oyuna geri dönmenin zamanı geldi demektir...
    İddaa konusunda Fly'ın ne yapacağını bilmiyorum ama bence iddaa için her iki tarafın ortaya koyduğu şeylerin değerleri pek eşit değil, sonuçta bir tarafta Avalon diğer tarafta Epic diye pek bir anlamı olmayan bir guild. Bence Fly söz verdiyse guildi silmeli ama yinede onun bileceği iş sonuçta masterımız olan o...
  • quote:

Anal, bu gidişle o silecek ama biz sildirtmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü kendileri kural koydular ve kendileri çiğnediler kendi kurallarını. Dolayısıyla adil bir sonucu hak etmiyorlar..

Olm sen ne salak adamısn yaw , nerdeyse 4 ay venüsteydim Hala benle anılı ayırt edemiyosun
    Yoksa legİT lerin genelimi Böyle
    Bence Fly silmesin guildi(ki zaten silmez o jigolo) ,bizede malzeme çıkar
    @KaJMeRaN
    Şu öss badiresini atlattıktan sonra yeniden gelicem bro .

• quote:

Orjinalden alıntı: Sezo27

Venus: Guild Savaşları

Giggalo bu gün olympus'ta konuştum
    venüsü anlattı sun xbow +9 fln

duygulandım

venüstekiler benden slm söleyin

EDIT: Blasjr'ıda özledim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 11 Kasım 2008; 20:20:21 >

• Vışş neler olmuş ben yokken. Vay anasını, Ava yenilmiş bizim haberimiz yokmuş. Yeni bir tane kurarlar, birşey olmaz pek. Ama adı Avalon olucağından emin değilim.
  • yok be nie silsinler avalon böle işte ama ii yenilmişler :D:D:D:D
  • Hahahah, çok uğraştın galiba bu konuyu aramak için hea? Niye silelim ki, Epic guild masterı kendisi koydu savaş kurallarını, ve yine kendisi çiğnedi kuralları. Sen söyle, sen olarsan silermiydin?
  • evet silerdim :D ama ben neden avalonda oliim ? avalonda olsam direk silerdim savaşsız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.