Şimdi Ara

venüs serverinde 65 lwl wizart (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • berkehan senmisin?
  • Evet
  • 3 saattir bekliyorum yoksun artık pazartesiye gelebilirim.
  • bence charı takas etme veya satma gibi bi niyeti yok okadar tekliften hiçbirisini beğenmiyor ekleyenler ile konuşmuyor charı bulunmaz hint kumaşı sanrım
  • irtibat:keskinsirke_07@hotmail.com Saturn Özellikle(NeW) 63 nuker pm:Tuts2yancek :D
  • arkadaşım charım bulunmaz hint kumaşı değil ama ben bi öğrenciyim her kafam estiğinde msnde olamıyorum öss denen bi zımbırtıylada uğraşmak zorundayım ve merak etme msn den çoğu kişiyle konuştum hem seni pek ilgilendirdiğinide sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: best27

bence charı takas etme veya satma gibi bi niyeti yok okadar tekliften hiçbirisini beğenmiyor ekleyenler ile konuşmuyor charı bulunmaz hint kumaşı sanrım
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@tWo

arkadaşım charım bulunmaz hint kumaşı değil ama ben bi öğrenciyim her kafam estiğinde msnde olamıyorum öss denen bi zımbırtıylada uğraşmak zorundayım ve merak etme msn den çoğu kişiyle konuştum hem seni pek ilgilendirdiğinide sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: best27

bence charı takas etme veya satma gibi bi niyeti yok okadar tekliften hiçbirisini beğenmiyor ekleyenler ile konuşmuyor charı bulunmaz hint kumaşı sanrım

görünen köy klavuz istemez hayırlı satış-takaslar ...

• 40 ytl verebilirim pazarlıksız istersen
    PM atarsın yarın bakarım
  • biraz düşük gibi gel biraz daha artırırsan neden olmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

40 ytl verebilirim pazarlıksız istersen
    PM atarsın yarın bakarım
  • Şu anda msn deyim gelirsen görüşürüz.
  • ben okuldayken yazmışşın neyse
  • msn adresini pm atarmısın
  • Pm attım
  • ekledim
  • Char tarafımdan alınacaktır.Fakat hesap bilgileri ortada olmadıgı icin parayı gonderemiyorum

Hocam tel. bak konuya bak sabah 9.30 a kadar ulas bana gidiyim yatiriym parayı
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Ocak 2009; 15:24:26 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.