seviyeliler evet. ama zorun seviyeli olmalarında değil. legit olmalarında :D:D:
hele bi sosunlar çıksın bakalım legit kalıyormu
kanka bize sosunda işlemez be:D walla 8 li pt bir kuruldumu ptdeki herkezde 2k küsür phy. 4k küsür mag. defans oluyor:D şimdi evde değilim eve gidince bir ss koyayım bufflarla benim vhar ne hale geliyor bi göstereyim^^
@xathnx şuan için guild full ama 42+ player almak için inaktif oyuncularda banlanabilir belki... walla sürekli ptler var ayrıca yüksek lvl oyuncular sürekli uniondakilere ücretsiz plvl yapıyor.. venus serverı pt olayının en iyi işlediği server sanırsam solo kasacağım zaman 4lü pt bulmak işkence hep 8li ptler war:D
quote:
Kanklarım, bu arada sosunlar ikinci bir emre kadar çıkmayacaksa elimdeki 1 milyar goldu satayım. harddisk lazım yeni sistemeD::D
Kankacığım çıkmıyor işte , inanmıyorsan at global sor bakalım bir Allah ın kulunda herhangi bir sosun item var mı ? Yani serverdaki 80 ler farmlarını bitirdi hala bir tane weapon yok işte sen de biliyorsun tahminime göre 90 da eu ve china sosuları birlikte gelecek çünkü ksro da 90 sınırındaki ss lerde ikisini birlikte görüyordum , oğlum var ya sizin pclere hasta oluyorum benimki sürünüyor resmen insanllah hardiskin patlar , Talha ya selamlar ikna et onu venüs e gelsin ver o vizardı da oynasın işte mis gibi .
SURGEON u veririm wizardı vermem. wizard benim birinci charım kanka