Biat edin |
Vepuan Puan Hesaplama Sitelerinin Sefiridir
-
-
Onu bunu bilmem anlamam
Ben esşciyim arkadaş -
2022'yi söyleme cesaretine tek sahip olan vepuan olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
-
cahil cesareti -
tüm sitelere 2022 yazmışlar 2021 gösteriyor adamı deli eder doğru ya da yanlış en azından bir şeyler gösteriyor bundan sonra favori sitem vepuan
-
Analiz yapmak cahil cesareti olmuş demek
-
-
vepuan nokta atışı hesaplamıştı ham sıralamamı. yerleştirmeyi de bir kişi farkla tahmin etmişti. esş'den iyi hesaplıyor bence -
Kendi 2020mi giriyorum simdi -
Kesinlikle haklısın. Mesela o siteler 2023 için de 2024 yazacak hep böyle yapıyorlar ve insanların kafası karışıyor.
-
zaten adam akıllı tahmin yapan biri olsa da bizde kendimizce hesap yapalım diye uğraşırken deli ediyor insanı bunun birde haber başlığını yazıp içeriğini boş bırakan haber siteleri var
-
2022’yi söyleme cesareti ddknddkfndkfbdfk doğru. vepuan adamdır
iyimser ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titeuf -- 25 Haziran 2022; 20:55:44 > -
Öyle midir ? -
Öyledir -
hala öyle -
Değildir bana 1.2k demişti yaklaşamadı bile
Zaten hangi veriye dayanarak 2022'yi tahmin edebiliyorlar ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 25 Aralık 2022; 16:29:42 > -
nasılsın, ciddi soruyorum -
İyi gibi ama dünün aynısı, kafamda dönüp dolaşan şeyler de aynı. -
vepuan.com ilgi çekici ismi baya ya tasarımı da güzel
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
tüm sitelere 2022 yazmışlar 2021 gösteriyor adamı deli eder doğru ya da yanlış en azından bir şeyler gösteriyor bundan sonra favori sitem vepuan |
2022'yi söyleme cesaretine tek sahip olan vepuan olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. |
Benzer içerikler
- altuğ güneş tyt fizik pdf
- ayt matematik kaç ayda biter
- tyt genel deneme önerileri
- dişte uzmanlık okurken maaş
- bilkent yatay geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X