Şimdi Ara

Vergi dahil 1.090Usd - Acer Helios i7-7700HQ 16Gb Ram Gtx-1060 6Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B06Y4GZS9C/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Aha cihaz bu
    4.500Lira seviyesinde alınabilecek daha iyisini göremedim
    bu fiyata 1050ti felan var
    ihtiyacı olan varsa donanım olarak kaya gibi cihaz
    256ssd, ips ekran ile güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TormentedSoul -- 24 Kasım 2017; 16:24:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok baktım çok bekledim indirime girsin diye
    11.11de lenovo aldım şimdi aklım bu cihazda kaldı

çok iyi fiyat kaçırmayın
  • notebook ihtiyacı olan alsın fiyat iyi ..
  • şimdi bu ülkeye giripte kullanana kadar ne kadar daha masraf çıkartır bize 899 doların üstüne ?
  • bende almaya niyetlendim. vergiler dahil adres teslimi 4542 tl.
    ama birebir aynı ürünün tr fiyatını bulamadım
  • tl değil usd seçilirse daha uygun oluyor. amazon tl kuru çok yüksek. bir diğer konu da sanırım amazon müşteri temsilcisiyle görüşülürse vergi iadesi yapılabiliyor diye biliyorum. bu konuda bilgisi olan açıklama yapabilir mi
  • Fiyat değişmiş 1350 civarına çıkmış

• Ben bunu Almanya’dan alsam ne kadar öderim orda vergi sistemi nasıl işliyor? Bu aralar Almanya yada Hollanda yapasım var 15-20 gün kalmayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurda gelip satin alana kadar eski fiyatina dönmüş

Bugün de benim için yakin

• 1050 dolar hala ? bir ara fiyatı mı düştü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: camsil

1050 dolar hala ? bir ara fiyatı mı düştü ?

Evet900 dolara düştü

Ama belirtilen zamandan zamandan önce geri çıktı fiyatı

• Konuyu şimdi gördüm takip ettiğim bir modeldi dün fiyat düşmeden sipariş edebildim. Hızlı karar verdim pişman etmez umarım.

• Takipteyim

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Enteresan bir hesap, iktisat teorisi bunu gerektiriyor galiba tebrik ederim.

Amerikadaki evsizler konusuna da bir değinseniz diyorum, çok ihtiyaçları var çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katronda uyuyan adamlari evsiz sanip yardim etmek istemistim, adamlar magaza kapisinda xbox lansmani bekliyorlarmis :D
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaşı kıskandınız anlaşılan. Kusur kalmayın, size de tebrikler :) Havasından mı suyundan mı anlamadım ama nihai hedefin mağaza kapısında kartonda uyuyarak Xbox lansmanı beklemek olması nasıl bir şey anlamadım pek :D

Homeless kavramı için sayısız makale yazılmakta. Siz de anladınız pekala, yada anlamaktan çok uzak bir hayat yaşıyorsunuz bilemem. Cost living index, salary index vs. gibi bir sürü kavramla açıklanacak bir mevzuyu bakkal hesabıyla yapılmış birim! hesabıyla açıklamaya çalışılmasına prim verilmemeli. Yoksa xbox alamazsa ölecek hastalığına tutulursun :) kartonun altında uyurken iyi ısıtıyor mu bari xbox :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Ülkemizin parası o kadar değersiz ki adamlar bunu 1000-1100 birim paraya alırken bizimki 4500 birim para. İki ülke de aylık 1400-1500 birim para alıyor. TL sağolsun.

Dediğiniz gibi 4500 birime bile alamıyoruzki anlamıyorum bu tek müşteriye verilen fiyat niye onun üstünden hesaplanıyor sonuçta TR'ye toplu satılıyorsa daha ucuza satılmalı 1000 birim yerine
  • Böyle fırsat ürünü olursa yeşillendirin arkadaşlar size zahmet

• Yurtdışında arkadaşla getirtebiliyorum mantıklımı 4000 tl alabiliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.