Şimdi Ara

Vergi Muafiyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ara çinden kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum 2 sorum var.1.si siparişi şimdi versem bedel ödemem gerekir mi ? Ya da satıcıya gift yazdırsam ? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ayrıca KZ ZSN pro kullanmış olan varsa kulaklık ile ilgili düşüncelerini de yazabilirse çok iyi olur.

• Ben de kz zs6 alacağım bu sorunun cevabını öık çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gift yazması önemli değil. Orada yine değer beyanı dolduruyor satıcı. Gümrük görevlisi, gift 1$ da yazsa, 5.20 + %18 vergi alabilir.
  • kulaklıklarda ilaveten %20 ÖTV var. ödediğiniz rakam üzerinden %20+%20 %40 vergi ödeyebilirsiniz. Ayrıca gift olarak yazılmaz içeriği neyse onu yazması şart nasıl olsa bakılacak. 22Euro vergi muafiyet sınırı da kalktı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 17 Mayıs 2019; 16:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

kulaklıklarda ilaveten %20 ÖTV var. ödediğiniz rakam üzerinden %20+%20 %40 vergi ödeyebilirsiniz. Ayrıca gift olarak yazılmaz içeriği neyse onu yazması şart nasıl olsa bakılacak. 22Euro vergi muafiyet sınırı da kalktı zaten.
    Bu madde nerede yazıyor. Ben bulamadım.
    https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

burada çok karmaşık durum

• KZ'nin kendi store'undan gümrük bedeli gelmeden önce satın aldım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
    Elimde hali hazırda KZ ES3 vardı. Bundan önce Vsonic vsd3, Mee Audio M6 PRO gibi kulaklıklar kullandım
    Şunu söyleyebilirim ki kesinlikle bu zamana kadar kullandığım en konforlu kulaklıklardan diyebilirim. Mee Audio'nun telli yapısı inanılmaz can sıkıcıydı. Bunlar kulak üzerinden gelen sabit formu plastik ve esnek bir materyal ile yakalamaları kesinlikle müthiş olmuş.

Ses kalitesine gelirse bir kulak için kulaklıktan ne arıyorsam veriyor. Enstrüman ayrımı, cırtlamayan tizler, yerinde baslar
    Ben kesinlikle tavsiye ediyorum
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Amazon üzerinden kulaklık fiyatlarına baktığımda Amazon gümrük ücretini kendi ayarladığı için hiç bu kadar abartı bir fiyatlandırma görmedim.
  • StummScream kullanıcısına yanıt
    https://www.orgtr.com.tr/course/ozel-tuketim-vergisi-otv-iv-sayili-liste/

85.18 Mikrofonlar ve bunların mesnetleri; hoparlörler (kabinlerine monte edilmiş olsun olmasın); başa takılan kulaklıklar, kulağa takılan kulaklıklar (bir mikrofonla kombine halde olsun olmasın), bir mikrofon ve bir veya daha fazla hoparlör içeren setler; elektrikli ses frekansı yükselteçleri, takım halindeki ses amplikatörleri ÖTV: %20
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.