arkadaşlar merhaba malum vergi ve ürün kotası var. herkese farklı oranda vergi kasıyorlar. sizden ricam; bu ücretleri paylaşmanız. ne alırsak ne kadar masraf öderiz fikrimiz olur ve belirsizlik biraz olsun azalır. link veya ürün fiyatı / ürün adı / ne kadar masraf bu şekilde paylaşabilirsek sevinirim. ilk paylaşımları ben yapayım ( alıntıdır)
**Benim gözlük geldi 25 dolar ödemiştim kutu üzerine 9 dolar yazmışlardı 28 TL vergi ödedim **147TL ye aldığım güneş gözlüğünü PTT kargo takipten sorguladığımda 115tl vergi çıkıyor **2$ lık bir urun aldım satıcı paket üzerine 10$ yazdığı için 17tl vergi ödedim ** 100 adet/kutu 8/9/11/13.5/15mm Mini Siyah Plastik Emniyet Burun / 2,82 usd /masraf 7.4 tl **muhabbet kuşuna meyveleri asmak için minik bişi almıştım 8.57tl gümrük çıkarmışlar **6.90 tl.lik ürüne %20 vergi ve 5.20 gümrük sunma bedeli yazılmış. 7.20 tl devlete verdik. **1 adet xiaomi kalem ve bir tane makas olmasına rağmen 131 lira vergi çıkarmışlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme