Şimdi Ara

Veri İşleme İzin İptalleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam burda en azından iki farklı kod göndermişler. Kod 1 kişisel veri izni için, kod 2 ticari ileti izni için. Sadece kod 1'i vererek kurtulabilmeniz lazımdı. Sizden kod 2'yi de mi istediler? Onun zorunluluğu yok (sms'te de uygun bulmanız durumunda diyor zaten.) Bazı firmalarda tek sms geliyor, onu verince ikisine birden onay verdiriyor, seçim şansı sunmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Evet kod 2 de istenildi. Koton'un sisteminde sadece kod 1 ile sorunsuz bir işlem yapılır dediğiniz gibi.

O seçim şansı vermeyen firmalara güzel bir red iyi gider. Bu şekilde çift kod yollayan başka marka var mıdır acaba. Konuyu okuyanlar da kendi deneyimlerini ve markaların mesajını paylaşabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu arada veri izni veri işleme ile ilgili şunu demek istiyorum. Bir yere kayıt olurken vs. alınsa bile birçok uygulama sonradan bunu bizim tercihimize bırakıyor. Verileriniz işlensin mi işlenmesin mi seçeneği var. Ama bazılarında bu seçenek yok. Tamamen zorunlu tutuyorlar. Yakında konuyu toparladığımda bu konudaki firmalara izin iptalini değineceğim.

Direk şikayet edin mağazalarda da aynısını yapıyorlar telefon numarasız işlem yapın diyorum millet bekliyor diyorum. Direk geçiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt

İleti yönetim sistemi var oradan verdiğiniz izinleri iptal edebilirsiniz.

Ben numarasız geçin diyorum ikiletmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İleti yönetiminde ticari iletiler kapatılıyor. Firmalar verilerimizi işlemeye devam edebiliyor. İleti yönetiminden kapatıp veri işleme iznini de kapatırsak eğer combo olur :)

• sıkmaya başladı.

Veri İşleme İzin İptalleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.