Arkadaşlar ben mesela sessionla giriş yapıyorum ardından textboxa yazıyı yazıyorum veritabanına kaydediyorum fakat default.aspx'de nasıl gösterebilirim sanırsam Datalist filan olayları varmış vs tam araştırdım ama anlamadım bende burada sorumu yazarak daha iyi anlayabilirim diye düşündüm.
UmkuTC
kullanıcısına yanıt
En temiz yolu gridwiev nesnesi kullanmak onunda kullanım yollarını google yardımıyla rahatlıkla bulabilirsin çalışman da başarılar dilerim kolay gelsin....
sgencer38S
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim ben blog sitesi tasarlıyorum gridwiew biraz kötü kalır gibi geliyor ..
UmkuTC
kullanıcısına yanıt
Blog sayfası ise listview nesnesini kullana bilirsin diye düşünüyorum çünkü çok daha esnek bir yapıya sahip ayrıca veri tabanından veri çekerken daha kolay ve hatasız veri çekersin blog sayfayın herhangi bir taslağını oluşturdun mu eğer taslaktan bir kaç görüntü paylaşırsan en azından taslağınla uyumlu nesneleri önere biliriz hocam.iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: sgencer38
Blog sayfası ise listview nesnesini kullana bilirsin diye düşünüyorum çünkü çok daha esnek bir yapıya sahip ayrıca veri tabanından veri çekerken daha kolay ve hatasız veri çekersin blog sayfayın herhangi bir taslağını oluşturdun mu eğer taslaktan bir kaç görüntü paylaşırsan en azından taslağınla uyumlu nesneleri önere biliriz hocam.iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin...
Evet bir tane template editledim şuan işteyim eve gidince atıcam bir ekran görüntüsü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme