Şimdi Ara

Veri Kaydetme ve Veri Gösterme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mesela sessionla giriş yapıyorum ardından textboxa yazıyı yazıyorum veritabanına kaydediyorum fakat default.aspx'de nasıl gösterebilirim sanırsam Datalist filan olayları varmış vs tam araştırdım ama anlamadım bende burada sorumu yazarak daha iyi anlayabilirim diye düşündüm.

• UmkuTC kullanıcısına yanıt
    En temiz yolu gridwiev nesnesi kullanmak onunda kullanım yollarını google yardımıyla rahatlıkla bulabilirsin çalışman da başarılar dilerim kolay gelsin....
  • sgencer38 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben blog sitesi tasarlıyorum gridwiew biraz kötü kalır gibi geliyor ..
  • UmkuTC kullanıcısına yanıt
    Blog sayfası ise listview nesnesini kullana bilirsin diye düşünüyorum çünkü çok daha esnek bir yapıya sahip ayrıca veri tabanından veri çekerken daha kolay ve hatasız veri çekersin blog sayfayın herhangi bir taslağını oluşturdun mu eğer taslaktan bir kaç görüntü paylaşırsan en azından taslağınla uyumlu nesneleri önere biliriz hocam.iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgencer38

Blog sayfası ise listview nesnesini kullana bilirsin diye düşünüyorum çünkü çok daha esnek bir yapıya sahip ayrıca veri tabanından veri çekerken daha kolay ve hatasız veri çekersin blog sayfayın herhangi bir taslağını oluşturdun mu eğer taslaktan bir kaç görüntü paylaşırsan en azından taslağınla uyumlu nesneleri önere biliriz hocam.iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin...

Evet bir tane template editledim şuan işteyim eve gidince atıcam bir ekran görüntüsü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.