Şimdi Ara

veri kurtarma lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba akradaşlar öncelikle çok kötü bir durumdayım
    bilgisayarımda 2 tane sürücü vardı ve ben format attım logo muhasabe programını kurdum ve northonghost ile imagesini aldım ama sadece c sürücüsünün c sürücüsü 110 gb d sürücüsü 45 gb olması lazım
    d sürücümde veri tabanı yedeklerim ve kendi dosyalarım vardi
    ve bu gun yanlışlıkla sadece c sürücüsüne imageyi yüklerken hdd ye yükledim ve windows tek parça olarak sadece c oldu ve d sürücüm silindi ve içindeki databasade gitti ve ben bittim
    sizden istediğim şu d sürücümdeki o database dosyasını kurtarabilme imkanım varmı acaba ?
    yardım ederseniz çok sevinirim
    şimdiden teşekkür ederim

• Kurtarırsın... Benim de bir kere partition uçmuş idi 40 Gb. partition içindeki 35 Gb. veriyi geri alabilmiştim.
    R-Studio veya Recover My Files ile verileri bulup kurtarabilirsin. Ben R-Studio ile yapmıştım.
  • benim de bir sorum olacak. aradan 3 format ve 2-3yıl geçmesine rağmen silinen bazı dosyaları(resim) geri getirme imkanım var mı?varsa hangi programla?
  • Bu senin kullanımına bağlı. Mümkün olabilir,denersin en çok 2-3 saatin gider :)
  • Eğer o iki üç yıl önce silinen dosyalarının bulunduğu bölüme aradan geçen zaman içinde hiçbirşey yazdırmadıysan ki bu ihtimal çok uzak görünür tabiki kurtarabilirsin.Benim 80 gb yadigar bi hdd var ayda bir kendini formatlıyor elimde olmadan ve Active File Recovery Pro programıyla ne varsa geri getirebiliyorum...
  • http://download.chip.eu/tr/download_tr_1640884.html adresinden o&o disc recovery programını indirebilirsin. program
    *bozuk harddiskteki verilerin
    *çizik,bozuk cd ve dvd lerdeki verilerin
    *yanlışlıkla silinmiş verilerin

çoğunu geri getirebiliyor. ben 232 gb lık harddiskimdeki verilerimin 208 gb ını kurtarmıştım. yaklaşık %90 ını yani. sana da bu programı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

Eğer o iki üç yıl önce silinen dosyalarının bulunduğu bölüme aradan geçen zaman içinde hiçbirşey yazdırmadıysan ki bu ihtimal çok uzak görünür tabiki kurtarabilirsin.Benim 80 gb yadigar bi hdd var ayda bir kendini formatlıyor elimde olmadan ve Active File Recovery Pro programıyla ne varsa geri getirebiliyorum...

birçok kez CD/DVD imajı alıp sildim ve birçok kez program yükledim sildim,hemen hemen aynı sıklıkla da film kopyaladım izledim ve sildim.bu şimdi HDDmde kurtarılacak veri olmadığını anlamına geliyor galiba.çünkü demelik bi prog kullanmıştım saçma sapan şeyler çıkardı anlamsız isimler içeren klasör ve dosyalar.neyse çok tşkkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova
    çünkü demelik bi prog kullanmıştım saçma sapan şeyler çıkardı anlamsız isimler içeren klasör ve dosyalar.neyse çok tşkkürler.

tam burada birşey eklemek istiyorum. hard diskten veya cd/dvd gibi bir ortamdan veri kurtarırken bazı bilgileri kaybetme riskiniz vardır. bu bilgilerin arasında dosyaların isimleri de gelir. örneğin belgelerim klasörünü ve içindekileri eksiksiz olarak kurtarabilirsiniz ama isimleri garip olabilir. bunun nedeni de veri kurtarma yapılırken eğer dosyanın gerçek adları kurtarılamıyorsa dosyanın bulunduğu adresin adlarının dosya adı olarak atanmasıdır. belgelerim klasörünü kurtardınız ama ismi belgelerim olarak değili _FH9833A1 olarak geçebilir. içindeki dosyaların isimleri de buna benzeyebilir. ama isim sizi aldatmasın dosyalara tıkladığınızda içeriğin korunduğunu görebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.