Şimdi Ara

🚀 Veri Madenciliğiyle Para Kazan! | Google Maps ile Kazanç Sağla Ödeme Kanıtı Videolu 20K TL Gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 💡 Google Maps’ten Veri Madenciliği Yaparak Para Kazanmak (YouTube Rehber Video) 🚀

Herkese merhaba

Veri madenciliği yaparak internette para kazanabileceğiniz kendi online işinizi bugün başlatabileceğinizi söylüyorum. Evet, doğru duydun! Bugün sizinle çok etkili ve gerçekten işe yarayan bir yöntem paylaşmak istiyorum: Google Maps üzerinden veri madenciliği yaparak para kazanmak! Bu videoda benim de para kazandığım ödeme kanıtlarıyla işi anlatacağım nasıl yapabileceğinizi para kazanabileceğinizi göstereceğim.

Ama durun klasik aklınıza gelen selenium tabanlı hantal programları unutun bu onlardan 50 kat daha hızlı 2 dakikada 1000+ veri çekebilme yeteneğine sahip.

Birçoğumuz ek gelir elde etmek ya da kendi işimizi kurmak için farklı yöntemler arıyoruz. Peki size bunu Google Haritalar sayesinde basitçe yapabileceğinizi söylesem? Bu yöntemle, Google Haritalar üzerindeki binlerce işletmenin bilgilerini (telefon, adres, web sitesi, müşteri yorumları vs.) hızlıca toplayıp kolaylıkla gelire dönüştürebilirsiniz.

Bu yöntem senin için uygun olabilir mi? Şöyle bir bakalım:

• Dijital Pazarlama yapanlar
    • SEO Uzmanları
    • Freelance çalışanlar
    • Öğrenciler
    • Ek iş arayanlar

🌟 Bu fırsatı neden kaçırmamalısın? İşte avantajları:

• Teknik bilgi gerektirmez
    • Düşük maliyetle başlanabilir
    • Yüksek kazanç potansiyeli

🎯 Daha fazlasını öğrenmek ister misin? Bu konuyu uygulamalı olarak anlatan çok faydalı bir YouTube videosu hazırladım. Videoda kullandığım araç ise piyasadaki diğer tüm yazılımlardan çok daha hızlı çalışıyor ve tamamen API tabanlı. Diğer programlar gibi yavaş çalışan selenium veya pahalı API’lere ihtiyaç duymuyor.

👉 Videoya buradan hemen ulaş ve ilk adımı at:

Bot Marketi COM TRyoutube
    Veri madenciliği yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! 🎯 Bu videoda, Google Haritalar üzerindeki binlerce işletmenin verisini nasıl saniyeler içinde toplayabileceğini ve bu verileri nasıl kazanca dönüştürebileceğini adım adım anlatıyoruz. Kendi işini kurmak, yan gelir oluşturmak veya mevcut işini büyütmek isteyen herkes için ideal bir yöntem! 💡 Bu İş Nasıl Yapılır? Google Haritalar üzerinde bulunan işletmelerin telefon numaraları, adresleri, web siteleri, yorumları ve daha birçok bilgiyi otomatik olarak toplayan özel yazılımımız Google Maps Scraper sayesinde tek tıkla tüm verilere ulaşacaksın. Bu verileri: Potansiyel müşterilere ulaşmak SEO hizmetleri sunmak Bölgesel reklam ve pazarlama yapmak Danışmanlık ve freelance işler almak Veri sağlayıcı olarak ajanslara hizmet sunmak için kullanabilirsin! 🚨 Yazılımın Diğer Programlardan Farkı Ne? ⚡ API Altyapısı ile Çalışır: Piyasadaki selenium tabanlı veya ücretli API'ler kullanan yazılımlardan tam 10 kat daha hızlı ve ekonomik! 🖥️ Tüm Windows cihazlarıyla uyumludur: Kolayca kur, hızlıca çalıştır. 📊 Verileri Excel ve CSV formatında dışarı aktarabilirsin. 🎓 Teknik bilgi gerekmez! Adım adım rehber videolar ve kullanım klavuzuyla herkes yapabilir. 💻 Yazılımı Hemen Edin ve Para Kazanmaya Başlayın: 👉 Google Maps Scraper Yazılımı Satın Al 🔥 Kimler İçin Uygun? Dijital Pazarlamacılar SEO Ajansları ve Uzmanları Freelance Çalışanlar Veri Analistleri Kendi İşini Kurmak İsteyen Girişimciler Yan Gelir Yaratmak İsteyen Öğrenciler ve Çalışanlar 📈 Örnek Kazanç Modelleri: İşletmelere bölgesel reklam danışmanlığı yap Telefon numarası listeleri oluştur ve call center hizmetlerine sat SEO optimizasyonu hizmetleri sunarak düzenli gelir elde et Topladığın verilerle yerel işletmelerin dijital pazarlamasını yönet 🛒 Avantajları Neler? Hızlı yatırım geri dönüşü Düşük maliyetle yüksek gelir fırsatı Kolay kullanılabilir arayüz ve sınırsız destek 🎯 Veri madenciliği fırsatlarını kaçırma ve hemen harekete geçerek yeni gelir kaynakları yarat! 🛍️ Yazılıma Ulaşmak İçin: https://botmarketi.com.tr/products/google-maps-scraper 📩 Videoyla ilgili tüm sorularını yorumlarda cevaplıyoruz! Kanala abone olarak daha fazla kazanç yöntemi ve fırsatını kaçırma! 🔔✨
    https://www.youtube.com/watch?v=hYuPyU3Tp1s&ab_channel=BotMarketiCOMTR

👉 Yazılıma ulaşmak isteyenler için fırsat burada: botmarketi.com.tr

💬 Hala soruların mı var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.