Şimdi Ara

VERİ YÜRÜTME ENGELLEMESİ TEKRARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben İE. kullanırken nasıl oldu bilmiyorum, bazı programlarla uğraşıyordum . Nero, İE 8 felan yükledim. Sonra açtığımda bilgisayarımı, Veri Yürütme Engellemesi çıktı. Nedir derken araştırdım. Windowsun kendini korumak için hazırlanmış bir sistemmiş. Düzeltmek için biraz internete baktım ve şöyle yönlendirdiler. Denetim masası, sisitem bilgisi, Gelişmiş, Performans Ayarları, Veri Yürütme Engellemesi ve Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç kısmını işaretleyip ( burada da İnternet Expolereri işaretliyorum) uygula ve tamam ile bilgisayarı aç -kapa yapıyorum. Ancak yine aynı sorun devam ediyor. Yüklediğim neroyu felan kaldırdım yine aynı. Üç gündür uğraşıyorum çözemedim. İşaretliyorum. Aç -kapa ve aynı sorun.

Bir de İE 8 'i indirdim yine. Kaldırmak istedim Ekle- Kaldırdan orada boyutu yok. Dolayısı ile de kaldır kısmı da yok. Nedeni ne anlayamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba,

Sanırım Windows Vista yada Windows 7 kullanmaktasınız.
    ''DEP'' bu iki işletim sisteminde sıkça karşılaşılan bir sorun ve genel olarak kopya işletim sistemlerinde görülmekte.Bildiğim kadarıyla çözümü tam olarak bulunabilmiş değil.
  • Windovs XP kullanıyorum. Peki benim format mı atmam lazım şimdi. XP'yi yeniden mi yüklemeliyim.
  • İE 8'i resmi sitesinden mi indirdin
  • Hayır. Resmi istesinden değil. İE 8, Program Ekle- Kaldır kısmında Ad olarak görünüyor fakat boyut olarak yok. Kaldır kısmı da oluşmuyor zaten üzerine gelince. Yani kaldırayım diyorum. Onu da yapamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.