Şimdi Ara

Verilerime erişemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce herkese selamlar.7-8 ay önce kullandığım ikinci hardiske önemli gördüğüm dosyalarımı bir klasörde toplayıp yanlışlıkla silinmesin diye kullanıcı tanımlayıp yetki vermişim şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.geçen hafta yeni sistem kurdum yeni sistemle aynı dosyalara erişemiyorum,dosyalar görünüyor ama açamıyorum başka yere kopyalayamıyorum.şimdiden teşekkürler.iligili resim ekledim.

resim

• Erişemediğin klasöre sağ tıklayıp Özellikler'e tıkla.Güvenlik Sekmesine tıklayıp Ekle butonuna tıkla.
    Seçilecek nesne adlarını girin kısmına yetki verirken ki yazdığın kullanıcı adını gir.
    Tamam butonuna tıklayıp İzin ver başlığı altındaki bütün kutuları işaretle ve Tamam butonuna tıkla.Sonra yeniden girmeyi dene.
  • resimdeki seçili kullanıcı tek yetkili kullanıcı ama o user eski windowsa ait,diğer görünen user lar hepsi de yeni windowsa ait.o yüzden user ekleme ile olmuyor.sanırım veri kurtarma programlarıyla olacak iş.
  • yenisi eskisi ekleyince olacak..programa gerek yok..arama yaparsan resimli olarakta anlatılmıştı
  • Dosyaya sağ tıkla paylaşım ve güvenliğe gir. Açık değilse aç.sonra yukarda sahibi sekmesine gir en altta bi tik var dosyanın sahipliğini al diye onu işaretle uygula tamam de.ondan sonra dosya senindir.bu arada aygulamayı dosya ve alt klasörlere diye seçmeyi unutma.
  • bu arada belirtmemişim.dosyalar şifreli (yeşil Renkli görünüyor) şifreyi unuttum.iyice battık.
  • Onu anladık dıstum çözümü sunduk denedinmi.?
  • ben de dedim ki dosyalar şifreli o yüzden öznitelikleri değiştiremiyoruz (alt klasör ve dosyalar dahil).şu an microsoft sitesinde konuyla ilgili başlıkları inceliyorum.son çare microsoft'tan teknik destek alacağız.sonucu buraya bildiririm.yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler.
  • iftarı iki bardak suyla aç derim..şifrelediyseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.