Şimdi Ara

Veritabanı Soru Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar kardeşime hocası bir ödev vermiş hiç anlamıyorum bu olaylardanda lütfen yardımcı olurmusunuz tablo yapılacakmış soru şöyle:

ülke içi kargo taşımacılığı yapan bir kargo şirketi için program hazılanacaktır. Firma müşteriden aldığı kargoları ücretlendirirken malın cinsi, mesafesi, boyutu, ağırlığı, eve teslim veya şubeden alım gibi kriterlere göre ücretlendirmektedir. Ayrıca web sayfası aracılığı ile müşteriler kargosunun durumunu görebilmektedir. Bu nedenle kargonun durumunu ve teslim bilgileri konusunda müşteri bilgilendirmektedir.
    Buna göre:
    -Hangi personel nerelerden sorumlu
    -Hangi şube nereye bağlı

ödev şu şekilde gruplara ayrılacakmış sadece acces programındaki gibi boş kağıda yazacaklarmış mesela tbl_kargo_takip grubu içindekiler olarak yazılacakmış lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?

• anlayan yardımcı olcak kimse yokmu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CvKmL -- 20 Ocak 2015; 11:49:36 >
  • konuyu yanlış yere mi açtım yoksa kimse bilmiyormu ?
  • dünden beri yazan olmamış koca forumda veritabanından anlayan yok sanırım ?
  • ödev şu şekilde gruplara ayrılacakmış sadece acces programındaki gibi boş kağıda yazacaklarmış mesela tbl_kargo_takip grubu içindekiler olarak yazılacakmış lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?

bu kısmı açıklar mısın boş kağıt nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: projeyazilim

ödev şu şekilde gruplara ayrılacakmış sadece acces programındaki gibi boş kağıda yazacaklarmış mesela tbl_kargo_takip grubu içindekiler olarak yazılacakmış lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?

bu kısmı açıklar mısın boş kağıt nedir ?

a4 kagıda yazacaklarmış yani program falan yok sadece mantıkmış mesela şu şekilde anladıgım kadarını söylüyorum tbl_musteriler katagorisin altında musteri id adres il ilce sube gibi olacakmış sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.