Tekrar merhaba arkadaşlar, Bugüne kadar ki en ucuz permanent factory unlock eBay'da şu sıralar listeleniyor, bu elemandan daha önce önce AT&T için 4-5 tane unlock satın almıştım zaten aldığımı AT&T unlock konusundan belirtmiştim ve elemanı tavsiye etmiştim bazen uzun sürüyor ama adam işini yapıyor. Her neyse şimdi listesine iPhone 4S Verizon USA ekledi bende hemen satın aldım ve $75 bence gayet makul ben ilk gördüğümde $100'a bu işi yapan vardı ama oda bıraktı şu anda $75 haricinde 2 kişi daha var onlar da $200'ın üzerinde para istiyor. Eğer Verizon cihazı olan varsa faydalansın istedim, normalde şu anda HeiCard kullanıyorum gayet memnunum ama neden Factory Unlock olmasın :)
Peki verizon müşserisi olan birini aratsam hemen hallolabilecek birşeymi ne gibi bilgiler isterler....Mail atsam onun adına onun bilgilerini alıp hallolurmu
arkadaşlar verizon lock'lu iphone 4s var . kontratı biteli çok oldu. sanırım mail atınca açılacağını yazmışlar. nereye nasıl bir mail atmalıyım yardımcı olabilecek kimse varmı
ugurcanurukU
kullanıcısına yanıt
oldukça eski bir konuya mesaj atmışsınız
ben cevabını dilimin döndüğü kadar anlatmaya çalışayım
verizon ve sprint operatörlerine kilitli cihazlar en sıkıntılı cihazlardır
hem kullanması hemde unlock edilmesi bakımından
unlock olayı çok sıkıntılı 1. olarak unlock edeceğini söyleyenler yüksek rakamlar ifade ediyorlar 100-200 dolar ki bu zaten 300 400 lira yapıyor değmez
ayrıca bu unlock işlemi geçerli olabilmesi yani cihazın aktive olabilmesi için en az 2 ay önce aktif olmuş bir o operatöre ait sim kartınız olması gerekiyor
şimdi verizon ve sprint de sim kart yok demeyin oluyormuş işte
yani ancak en az 2 ay önce abone olmanız gerekiyor yurtdışında(usa dışında)( sanırım bu durumda sim kart veriyorlar) cihazınız unlock olabiliyor
unlock ihtimali uzak ve pahalı göründüğü için gevey ile kullanıma bakalım
piyasada verizon ve sprinti açan gevey simler mevcut normal geveylere göre daha pahalıdırlar
bi zamanlar jb olmadan kilidi açamıyorlardı (ancak artık açıyorlar)
bazı işlemler yapmadan sms ve 3g aktif olmuyor
ki geveyi size satan kişi size bunları nasıl yapacağınızı anlatır
umarım faydası olmuştur kolay gelsin
Öncelikle ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. normalde unlock işleminin çok sıkıntılı olduğunu duymuştum fakat kontrat bittiği zaman direk açarlar demişlerdi bana. daha önce geveyle kullanmıştım ilk geldiğinde fakat dediğiniz gibi sms ve internet işlemi çalışmadığından dolayı öyle köşeye koymuştuk. şimdide kontrat süresi dolduğu için belki açtırabiliriz umudurla bakındım ama anlaşılan yine bir işe yaramayacak.
ugurcanurukU
kullanıcısına yanıt
verizonda ne yazık ki kontrat süresi ile alakalı bi durum değil
bazı operatörler kontrat süresi dolmamış olsa bile açıyorlar ben 2 tane açtırdım rica ile isviçre ve isveç operatörlerinden
fakat cihazınızı artık gevey ile rahatlıkla sorunsuz kullanabilirsiniz
geveysim diye aratın demir iletişim çıkacak
ben almadım ama alıp memnun kalan kişileri tanıyorum
cihazınızın yazılım sürümüne ve modeline göre gevey veriyorlar
bir iki ayar ile de sms ve 3g sorunu kalkıyor ortadan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme