Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 VERSACE Pour Homme Erkek Parfum-SIFIR Satın Al 8 Aralık 2016 20:02 1 1 VERSACE Pour Homme Erkek Parfum-SIFIR Urunu kendim icin 2 adet almistim birini satiyorum . JElatininli kutusunda duruyor. Urun EDT dir tester ve Parfumized deodorantlarla karistirmayin.Fiyat ve Urun bilgisi http://www.hepsiburada.com/versace-pour-homme-edt-100-ml-erkek-parfumu-p-SGTAVRC05720010?magaza=Bakım%20Shop&wt_gl=cpc.nelk.kozmetik.pla&gclid=Cj0KEQiA4JnCBRDQ5be3nKCPhpwBEiQAjwN1brVe03_7vZVqXTVOqGCLPHehy4TJunhHqeCbenQIOM0aAm5t8P8HAQSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR AYAKKABI GOZLUK CUZDANLAR-OAKLEY-SEBAGO-CALVIN KLEIN-GUESS-DONALD J. TRUMP vs DUNYANIN EN HAFIF VALIZI- IT LUGGAGE SIFIR ve Ikinci El Saatler- SKAGEN HAMILTON HAUREX v.s Logitech V10 USB hoparlor- 100 TL
Fiyatına göre çok güzel bir parfüm. Chanel Allure Homme Sport ile aynı kokuya sahip. Şişesi gibi "mavi" bir hissiyat veriyor. Bir dönem kullanmıştım. Hem günlük hem özel günler için tavsiye edebilirim.