Şimdi Ara

Versatil kalem önerisi lazım (Seçildi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
12.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ohto Promecha 1007 geldi bir kaç gündür ara ara kullanıyorum. Kalem 17 gr, ağırlık noktası parmaklarımla tuttuğum yerde olduğundan gayet dengeli bir tutuşu var. Diğer kısmı biraz ince, başlarda biraz garipsedimse de şimdi rahat alıştım.

Yazı yazma deneyimim olmadı, uzun yazı yazmalarda nasıl olur bilemiyorum. Yarım saatlik eskiz çizimlerinde kullanıyorum.

Daha önceden Pentel graphgear 500 kullanmıştım ondan pek memnun kalmamıştım, parmaklarımı uzun kullanımlarda acıtıyordu. Ağırlık merkezi dengesi güzeldi.

Faber Castell Vario Lüx’üm vardı. Kalem kaliteli ama tutma yeri tam bir faciaydı benim için. Hiç ergonomik gelmedi bana. Kalem zamanla da çürüdü bozuldu bende. Şimdi nerde bilmiyorum.

Kuru Toga kullandım bir süre, sürekli dönen uç sayesinde yazılar hep aynı incelikte fakat eskize pek uygun gelmedi bana. Ucuz bir modelini almıştım, plastik, dengesi vs yoktu. Çünkü sürekli uç döndüğünden her ilk kapıda dokunmamda bir mukavemetle karşılaşıyor kalem. Bu da akıcı bir çizgiyi engelledi bende.

Ohto’nun dengesini beğendim, tutma yeri pürüzlü ama rahatsız edici değil. Tek dikkatimi çeken şey, içinde 5-6 uç koydum. Sert çizgilerde içindeki uçlar ses çıkartıyor. Sanırım alüminyum yapısından da kaynaklanabilir. Onun dışında bozulana kadar kullanabilirim bunu. Güze bir duruşu var.

Versatil kalem önerisi lazım (Seçildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 5 Kasım 2019; 22:41:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.