Şimdi Ara

version hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • unable validate game version hatası alıyorum arkadaşlar ve hiç bir şekilde düzeltemedim , bir bilgisi olan var mı acaba?
    EU' da oynuyorm , US sorunum yok . account u active ettim. uyumluluk sorununu denedim , repair ve virüs sorunlarını tarattım . hala işin içinden çıkabilmiş değilim.

• yok mu bilen???
  • Sorunla kullanıcı adı ve şifre girdiğin zaman mı karşılaşıyo'sun?
  • Evet kullanıcı adı ve şifre yazdığım zaman alıyorum. bu sorunun her yüzünü araştırdım verdiğiniz link de 11 kasım 2009 dan bahsediliyor ne zaman yazıldığını siz düşünün. yazanları idrak edip uyguladım , ama farklı bir sorun olduğunu düşünüyorum veya orada yazanların türevleri :S
  • Oyun ekranında kullanıcıadı/şifre kısmı varken sol altta kutuda ne yazıyor acaba söyleyebilir misin? Ben oyunu EU kurmama rağmen otopatch ile kendiliğinden US olmuştu, Blizzard teknik ekibi de oyunu tamamiyle silip yeniden yüklersem sorunumun ortadan kalkıcağını söyledi, keza öyle oldu :) Sen de deneyebilirsin bunu..
  • aynı olay bi kaç arkadaşım da da gerçekleşiyor , sizin sorununuz evet eu , us a dönmüş artık eu server a giremezsin bunu fixleyemezsin de , mecburen silip tekrar yükleyeceksiniz . silip tekrar yüklemeyi denedim . oyunu şuan oynayan arkadaştan çekip de denedim , aynı sorun devam etmekte :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftwareOne -- 16 Kasım 2011; 17:44:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.