Şimdi Ara

VERTICE WIFI 600 ÇİFT HATLI CEP TELEFONU İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
25.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün itibari ile 289 TL ye Vertice wifi 600 almış bulunmaktayım.Dünden beri kurcalıyorum bu telefonu genel olarak izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

Artıları :
    Telefonun ses özelliği iyi yeterince. güçlü ve net.
    Kaliteli işçilik ve dizaynı var şık.
    Menü içeriği olarak yeterince dolu.
    Çift sim özelliği güzel bir sıkıntı yok kullanışlı.
    Radyo su güzel ve net çekiyor.
    Şarjı tatmin edici.
    Kutu içeriği güzel yedek pil var.
    Menüsü hızlı baymıyor.

Eksileri:
    Dokunmatik ekranı kullanışlı değil zorlanıyorsunuz algılama sorunu var.
    Kamerası ve flashı yeterli değil.
    Wifi özelliği hiç iyi değil bağlanamıyor malesef modemin yanı başında oturmanız gerekiyor.
    MSN i bir türlü açamadım bağlantı kuramıyor.
    TV net almıyor net gösterdiği kanal 5 parmağı bulmuyor.
    İşletim sistemi malesef bildiğiniz Çin yapımı telefonlar ile aynı.
    Mesaj yazarken zorlanıyorsunuz çünkü çok küçük tuşlar var basarken tutturmak zor.
    Mail programı yüklenmiş ama malesef sadece Pop3 mailleri ekliyebiliyorsunuz hotmaili ekleyemedim.

Sonuç :
    Bu paraya özellik olarak yeterli bana göre öncelikle çift hattın tam çalışması önemli benim için.
    Ses olayı da güzel ikince önemli öncelik.Ama Wifi konusu can sıkıcı hayal kırıklığı malesef ve dokunmatik
    ekranı Iphone'u çok ama çok aratıyor .

Sorunlar :
    Wifi bağlantısı hakkında sıkıntılar var başka deneyen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirler belki ben
    çözememişimdir.
    Opera tarayıcı yüklü ama sorun telefonu yan tutunca sayfa da yana yerleşmiyor sadece dikey kullanılıyor.

Saygılar

• Zaten 250 liralık bir çin malı modelinin dokunmatiğinin 3-4 katı pahalı Iphone'un dokunmatiğini aratması normal bir durum. SAR Değerine dikkat etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 4 Mayıs 2010; 19:56:28 >
  • Ne kadar ekmek o kadar köfte,herkes herşeyi bilmek yada yapmak zorunda değildir.
  • Çok teşekkür ederim. Az kalsın alacaktım bu telefondan.
    Emeğine sağlık.
  • süpersin hocam çok iyi bilgi olmuş bu.
  • 4 ay sonra şarj etmediğini görürsün.289 tl ne yazık olmuş.
  • Bende BİMEKS' ten Wifi600 White modelini aldım.(2gb Kingston Hafıza kartı + telefon 253 TL) Resim ve video kalitesinin berbat ötesi olmasının dışında herhangi bir sorun yok.En yüksek çözünürlükte çektiğim resimlerin boyutu max 30 kb oluyor.Gerisini siz düşünün.Normal Samsung D900i ile çektiğimim resmi Vertice ya aktarmak istedim rehberde arayan kişi resmi eklemek için.Vertice 500 kb lık resmi, dosya boyutu büyük diye açamıyor !!!! .Kendi msj zil sesini ekleyemedim.TV ve radyo olayı güzel.Dokunmatiği de iyi.Ama çektiğim resimlerin kötü çıkmasından dolayı BİMEKS e aldıktan 4 gün sonra ürünü değiştirmek mümkün mü diye telefon açıp sorduğumda sadece arıza durumunda yardımcı olabileceklerini söylediler.Yoksa üstüne para verip başka bişey almak isterdim.Onun dışında iade vs yok.Artık ona görer verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.