Şimdi Ara

Very High Skill Çıkmak İçin Ne Yapmak Gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu dotabuff'ta High Skill, Very High Skill vesaire olayını biliyorsunuz. Bu ne kadar yüksekse o kadar iyi. Fakat maçlarda KDA oranım, DBA, DBT oranım iyi olmasına rağmen Normal Skill veriyor bana. Neden diye çok merak ediyorum acaba bunun başka bir şeyi varda ben mi bilmiyorum? Şu olayı açıklayabilecek birileri var mı? Very High skill çıkmak için neler yapılmalı?

• Maalesef KDA, exp-farm dışında; oyundaki item tercihlerin, kule hasarın, team fightlarında ne kadar bulunduğun, rune kontrolün, camp stacklerin gibi oyun kontrol mekanikleride etkili. Yani sadece rampage atayım very high skill versin gibi birşey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Maalesef KDA, exp-farm dışında; oyundaki item tercihlerin, kule hasarın, team fightlarında ne kadar bulunduğun, rune kontrolün, camp stacklerin gibi oyun kontrol mekanikleride etkili. Yani sadece rampage atayım very high skill versin gibi birşey olmuyor.

Cevabın için çok teşekkür ederim kardeşim. Onlara falanda elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum fakat demek ki yeterli olmuyor. Peki o zaman biraz daha dikkat edeyim. Bakalım bir değişim olacak mı.
  • Sup oynuyorsan aldığın ward'a smoke'a kadar her şeye bakıyır yani cidden adam akıllı oynarsan very high alırsın.

Yada sup alıp sürekli ward dikersen veriyordu heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IC1101 kullanıcısına yanıt
    Iyi oynadikca cikiyorsun. Kasma gereklilikleri yerine getirmek icin. Zamanla zaten yerini buluyorsun. Ben de dota 1 den 2ye gectigimdw highdaydim. O ara cok oynadim 3 ayda very higha ciktim senelerdir very highdayim. Rank falan da keko ranki he en fazla 4500 gordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead
    keko ranki

Güldürdün.
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Ben keko keko oynuyorum. Tamam oyun bilgim var ama gercekten 4 5 arasindaki bizler oyun moyun bilmiyoruz. En azindan 2 3k olsa kimse biliyorum tribine girmez.

• quote:

Ben keko keko oynuyorum. Tamam oyun bilgim var ama gercekten 4 5 arasindaki bizler oyun moyun bilmiyoruz. En azindan 2 3k olsa kimse biliyorum tribine girmez.

Hocam sende vur dedik öldürdün be. :)
  • quote:

Yok, ben tabirine gülmüştüm; yazdığına değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.