Şimdi Ara

vesepet.com güüvrnilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vesepet.com hiç alışveriş yapan varmı acaba birşey alacağım siteden ilk defa duydum ismini.

• Aklımda deli sorular var. Haklarında hiç bir bilgi bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda deli sorular var haklarında hiç bir bilgi bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

VESEPET.COM dan alışveriş yapmayın,dolandırıcı bir site.

9 mayıs tarihinde vesepet.com sitesinden bir alışveriş yaptım.Üründe indirim olduğu için kredi kartıyla ödeme yapamadım, havale ile ödeme yapılması gerektiğini söylediler.Sitede bayağı eski (2019-2020den kalan yorumlar) gördüğüm ve bu yorumların hepsi aşırı pozitif ve websitesini öven mahiyette olmadığı için en kötü ihtimalle fiyatlar güncel değildir diye düşündüm.Haklarında googleda olumsuz herhangi bir yorum vs de yoktu.şikayetvar.com üyelikleri vardı. Sadece indirimli değil,yüksek fiyatlı ürünler de mevcuttu.Siparişimin hemen sonrasında mailler geldi "siparişinizi hazırlıyoruz,kargolalanacaktır" vs şeklinde.Whatsapptan iletişime geçildi ödeme ve sipariş detayları için.Her soruma son derece profesyonel bir şekilde cevap verildi.Bir dolandırılma yöntemi olduğundan şüphelenmedim haliyle.

Normalde aynı gün kargolanacak siparişim "hazırlanıyor" statüsünde kaldığı için müşteri hizmetleri olduğunu düşündüğüm whatsapp numarasından iletişime geçtim.Herhangi bir yanıt alamadım ve numaraya ulaşılamıyor artık.Websitesindeki mail adresine gönderdiğim maillere de dönüş olacağını sanmıyorum.Websitesinin ne zaman kurulduğunu "whois" den kontrol ettiğimde henüz 2 haftalık (26 nisan kuruluş tarihi) bir websitesi olduğunu anladım.Sitedeki adresi googleda kontrol ettiğimde boş bir arsa/gecekonduyu gösteriyor.Siparişi verdiğimde mesafeli satış sözleşmesinin olmaması, kvkk ile ilgili herhangi bir ibare bulunmaması da ayrıca bir uyarı aslında ama tabii bütün bunları ödemeyi yaptıktan sonra araştırdım.

Velhasılıkelam,dolandırıldım.Meblağ çok büyük değil,riske atabileceğim bir rakam kadar alışveriş yaptım ama başkalarının da mağdur olmasını istemiyorum.Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım elbette.Bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.