Şimdi Ara

Vestel 22FA5100 Led Tv ve Pişmalık !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca bir süre düşünüp araştırdım F/P olarak övülen bu tv yi hepsiburada dan ; Vestel artık dünya markası, kendini geliştirmiştir, diğer büyük markalarla yarışıyor, paramız yurtta kalsın, sermayemiz yabancıya gitmesin diye diye aldım. Ama sonuç hüsran ! Saatlerce kanal kurulumu için uğraştım denemediğim frekans kalmadı sonuç yok.! Servisi aradım kanal yüklemesi 35 TL kurulum 40 TL demezler mi, bir kez daha soğudum Vestelden. Üzerine şu görüntüyü ve sesi alınca da tamamen bitirdim Vesteli kafada ! Pazartesi günü ilk iş iade edeceğim ürünü. İyi düşünün arkadaşlar bir hafta bekleyip şu görüntüyle karşılaşmanızı istemem ! Ses desek cızırtılı bir yapıda kulak tırmalıyor. Aynı model televizyonu olanlar geceleri ışık patlaması görüntüde dengesizlik olup olmadığına dikkat etsin. Çok rahatsız edici bir durum ! Loş ışıkta yada karanlıkta tv izlemeyi sevenler için ızdırap gibi bir görüntü ! Samsung led tv var hemen arkasında onda kesinlikle böyle bir ışık sızması yok mesela !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pokuchu -- 30 Eylül 2017; 11:5:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım kurulumu yapılmış olan TV'yi HB alır. Çünkü uzunca bir süredir kutusu açılmış, kurulmu yapılmış ürünleri iade aimıyorlar. Geçmiş olsun.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Şansımı deneyeceğim. Umarım ilk günden bunca memnuniyetsizliğe kayıtsız kalmazlar !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.