Şimdi Ara

VESTEL 2Lİ BEYAZ EŞYA ÇEYİZ SETİ 3500 TL (Bitmiş) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreBngll

Kaçıracağım için üzgünüm. Eylülde evleneceğim daha evi tutmadım koyacak yerim yok:(
    ürünleri al, rica edersin, evlenince gönderimı yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun.

Benim aklıma takılan birşey var arkadaşlar: Mübarek bayramın son gününün son anlarındayız. Bu seti ben almışım ama henüz teslimat olmamış. Son 3 stok kalınca ve resmi siteden de kampanya kaldırılınca, birilerine bayram günü faydamız dokunsun diye bu konuyu açtım. Öyle ki yanlış anlaşılmasın diye anti Vestelmiş, markaymış vs. karıştırılmasın istedim ve eylül ile yıl sonu arası uygun vakitte düğün yapacağımı bile bundan önceki mj de yazdım. Bakıyorum da ne müşteri ağzıyla konuştuğum kaldı ki gerçek bir müşteri olduğumu her durumda ispatlarım ne de özelden iddia edenler gibi Vestel fanboyluğum kaldı. İyi de biz ne ara böyle olduk? Ben bilemedim... Tekrar sıcak fırsat konusu açar mıyım? Onu da bilemedim.

Son mj yi toplumsal özeleştiri ve dertleşme yönüyle dikkate alırsanız sevinirim. Büyük küçük herkesin bayramını tekrardan tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 17 Haziran 2018; 22:46:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun.

Benim aklıma takılan birşey var arkadaşlar: Mübarek bayramın son gününün son anlarındayız. Bu seti ben almışım ama henüz teslimat olmamış. Son 3 stok kalınca ve resmi siteden de kampanya kaldırılınca, birilerine bayram günü faydamız dokunsun diye bu konuyu açtım. Öyle ki yanlış anlaşılmasın diye anti Vestelmiş, markaymış vs. karıştırılmasın istedim ve eylül ile yıl sonu arası uygun vakitte düğün yapacağımı bile bundan önceki mj de yazdım. Bakıyorum da ne müşteri ağzıyla konuştuğum kaldı ki gerçek bir müşteri olduğumu her durumda ispatlarım ne de özelden iddia edenler gibi Vestel fanboyluğum kaldı. İyi de biz ne ara böyle olduk? Ben bilemedim... Tekrar sıcak fırsat konusu açar mıyım? Onu da bilemedim.

Son mj yi toplumsal özeleştiri ve dertleşme yönüyle dikkate alırsanız sevinirim. Büyük küçük herkesin bayramını tekrardan tebrik ediyorum.
    hocam siz iyi niyetli olabilirsiniz de insanlarında elinde bir ölçü aleti yok.. siz sakin kafayla yazdığınız mesajları bir okuyun herkes gibi sizde öyle anlarsınız.. ya da yakın çevrenizde konuya yazdıklarınızı okutun bakalım onlar ne diyecek ( bence onlarda sanki firma sahibi gibi yazmışsınız der ) ayrıca bu kadar takılacak şeylerde değil mesela bana göre sıcak değil paylaştığınız ürün ama görünen o ki bazı forumdaşlara sıcak gelmiş almış faydalanmış amacınıza ulaşmışsınız ekstra darlanmaya gerek yok siz iyilere bakın. iyi bayramlar

• okitai kullanıcısına yanıt
    Size de iyi bayramlar. 2 saattir yakın çevremden olanlarla yazılanları ve bana özelden gelenleri okuyoruz. Bana gelenler sizin yazdığınız türden masumane değil. Teknoloji çağında yaşıyoruz, benim ikametim İstanbul satıcı ise Hatay. Set Manisa dan geliyor ve Vestel ile GG nin kısa süreli bir kampanyası. Benim net cevaplar verebilmemin nedeni satıcı ağzı filan değil. Son 6 ayda beyaz eşya üzerine öyle derinlemesine araştırmalar yaptım ki her markanın kalburüstü hemen her modelini gördüm diyebilirim. Beyaz eşya ve mobilya için 2018 son çeyreğine kadar tüm eşyalarımı değiştirip düğün yapmaya karar verdim. Bütçem çerçevesinde Vestel'in en yeni/üst ve enerji verimli modellerinde karar kıldım. Garanti sonrası yedek parça kolaylığı vs. bunda etkili oldu. An itibarıyla beyaz eşya ile mutfak eşyası yenileme kısmı bitti. Yarına kısmetse mobilya arayışlarına geçiyorum. Son olarak, burada yaşadıklarım da bir tecrübe oldu diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Bunun gibi ürünleri gg gibi aracı sitelerden veya mediamarkt vs gibi aracılı almanızı tavsiye etmem, kargo olarak mng yurtiçi vs anlaşmalı diyerek veriyorlar, taşımada vs bişey olup çizik çıkınca sorun oluyor. Biz kurutma makinesini firma bayiden aldık. İstanbulda seçtik Antalyaya en yakın depodan borusan lojistik ile gelip montajlandı. MM dekiler aynı ürünü yurtiçi ile İstanbuldan gönderecekti. Kargo firması bizim bölgede aşırı sabıkalıdır...

Bu firma biraz garip vestel bayisi gibi dıruyor ama bayilik olsa site iletişim vs bir yerde markayı söylemeleri lazım. Bulundukları ilin listesinde böyle bir kayıt yok zaten ama sadece vestel satıyorlar ilginç...
    Mediamarkt'ın yurtiçi ile gönderdiğini denediniz de mi söylediniz?

zira kendi sitesinde beyaz eşyeyı Horoz Lojistik ile gönderdiklerini söylüyorlar açıkça

GG üzerinden alımlarda da yurtiçi ile gönderilecek gibi gözükmesine rağmen Horoz ile gönderiyorlar. GG'deki mediamarkt satıcısından buzdolabı aldım. Horoz Lojistik ile gönderdiler. asansör olmamasına rağmen 3. kata çıkartıp evin içine kadar bıraktılar.

beyaz eşyayı falan lojistik firmaları haricinde çok göndermezler çünkü kargo firmaları hem taşımada hem teslimatta hem de fiyatta sorunlu. aklı olan lojistik firmaları ile yollar zaten.

• sinergy kullanıcısına yanıt
    Mağazadaki görevli söyledi denemedik aynı ürünü kendi satıcısından aldık. Görevlinin bilgisizliği mi diyecemde beyaz eşyalara bakan görevliydi yani makinelerin özelliklerini vs iyi biliyordu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Vestelin Buzdolabı ve Kilmasını kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/siparis-takip-sistemi.html

burada yazıyor mesela. GG üzerinden vs alımlar direkt kendi sitelerindeki sisteme düşüyor mesela. muhtemelen bilgisiz bir görevliyle konuşmuşsunuz, yanlış yönlendirmiş.
  • Vestel Bitmiş...
  • Keşke daha önceden görseydim ekimde düğünüm var kısmetse ilaç gibi gelirdi almış olsaydım...

• VESTEL ÇÖP

• Aslında yeni evlenecekler icin beyaz eşya fırsatları başlığı olsa (belki de vardir, ama mobilde ancak bu kadar oluyor) benim gibi ihtiyacı olanlar güncel fiyatlar hakkında malumat edinir, bilgisi olanlar da bizleri aydınlatır... paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Vestel benim de tercihim değil ama olanlar için güzel bir yardım olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion98 -- 18 Haziran 2018; 6:25:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.