Şimdi Ara

Vestel 3D SMART 47PF8060 47' LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 47lm660 - 400Hz ve tablet hediyesi yok. Vestel deki 7" tablet 250-300 arasında bir rakam olup fiyatından düştüğünüz zaman lg ile aynı fiyata geliyor. Vestel deki tv ise 600Hz... Burada aradaki 200Hz farkı önemli değil diyorsanız karar sizin... Ayrıca vade farkı konduğunu sanmıyorum şu an 12 taksit ile veriliyor kredi kartına ve bankalara göre taksit erteleme kampanyaları da bulunuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _selfblood_

47lm660 - 400Hz ve tablet hediyesi yok. Vestel deki 7" tablet 250-300 arasında bir rakam olup fiyatından düştüğünüz zaman lg ile aynı fiyata geliyor. Vestel deki tv ise 600Hz... Burada aradaki 200Hz farkı önemli değil diyorsanız karar sizin... Ayrıca vade farkı konduğunu sanmıyorum şu an 12 taksit ile veriliyor kredi kartına ve bankalara göre taksit erteleme kampanyaları da bulunuyor...

Konuyu baştan aşağı okusaydın Vestel alanların hiç birinin tablet hediyesinden bahsetmediğini bilirdin... Şayet böyle bir şey varsa bile bununla ilgili bilgi vermemesi vestelin
    acizliği, günlerden beri vesteli öve öve biitiremeyenlerin başında geliyorum ki vestel satıcısı şuçlamasına bile maruz kaldım.Sen de dün bir, bugün iki, kim kimdir? Ne nedir? bilmeden
    sallamaya başlamışssın! Biraz ağır ol!

Şu hz olayını bilip bilmeden her yorumlara ilave etmeyin artık.Bir tv 100 hz yi sağlıklı versin kafidir. 50/60 hz nin üzerinde hiç tv yayını gördünüz mü? Ya da hiç video , film gibi bir materyale
    denk geldiniz mi? Sen Vestelin, LG nin Samsungun kaç ms değerlerine sahip olduğunu biliyor musun?

• vestel in sayfasında var bende orada gördüğüm için yazdım. ayrıca bu kadar sinirlenmenize sebep olacak bir yazı yazdığımı da sanmıyorum. kaldı ki ben sizin ne yazığınız bilerek yanlış bir algı varsa bunu düzeltmek adına yazdım. Hz konusuna gelince haklısınız o zaman neden 100 Hz ler varken bunlar satın alınmıyorda daha yüksekleri alınıyor?

bence siz biraz ağır olun bu arada... yazdıklarımda neyi sallıyorum merak ettim? birisi aradaki farkı sormuş iki model arasında bende onu yazdım...
  • arkadaşlar neredeyse en küçük yerleşim biriminde bile vestel servisi var ve vestel bi ürünü piyasaya çıkartmadan servislerini toplar cıkacak ürün hakkında detaylı bilgilendirme yapar bence ilgilendiğiniz ürün için satıcıya değil servise gidin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @umut_baris biliyorsan sen söyle
    3 bayi gezdim kimi var dedi kimiyok

www.ortakcarsi.com dan olduğunu söylediler.

BANlıyacağına biliyorsan konuş da biz de öğrenelim. 8060 ile 9060 arasındaki farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _selfblood_

Hz konusuna gelince haklısınız o zaman neden 100 Hz ler varken bunlar satın alınmıyorda daha yüksekleri alınıyor?

Panel de önce ms değerlerine bakılmalı! 10 ms olmuş ama 800 hz olmuş ne faydası var? Kaldı ki üreticilerin verdiği değerler anlık çıkılabilen hıza karşılık geliyor.. 1920x1080 çözünürlük de bir görüntü ve
    saniye de 400/600/800 hz değerler!? Daha intel/amd/nvida bile yapamadı o kadar güçlü işlemci.

Daha yüksek hz sahip tv'leri alanların da zaten bu konu da fikri yok... "Vardır bir hikmeti herhal" düşüncesi içinde alıyorlar.
  • arkadaşlar bence acele etmeyin derim fiyatlar herbir geçen gün düşüyor.ayrıca tv muhteşem bir makina
  • LG yeni modeller bir değil iki adım önde ama Vestel de servis de iki adım önde alırken bunları hesap edip de al.

__________________________________________________________________________________________
  • Ekrandaki görüntüyü tablete nasıl aktardınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üründe kampanyamız var

3'ü 1 arada
    Vestel 3D SMART 47PF9060 47" LED TV (2.449TL) +
    2 ay boyunca D-SMART'ın tüm kanalları hediye (220TL) +
    Premier PPM 2036 Mısır Patlatma Makinası (76,65TL)
    = 2.745,65TL yerine SADECE 1.890TL ve Kargo Bizden.
    Acele Edin, Kampanyamız Stoklarla Sınırlıdır.

Vestel 3D SMART 47PF9060 47" LED TV

Vestel 3D SMART 47PF8060 47' LED TV

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ben alalı 1 seneye yakın oldu 2.250 TL. verdim taksitle Darty den aldım. en beğendiğim özelliği USB videolarının hepisini açıyor daha açamadığım olmadı. Arkadaşım LG aldı 4.000 TL. verdi tek farkı akıllı kumanda hiç pişman değilim mükemmel alacak olanlara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.