Şimdi Ara

Vestel 42fa8200 Hakkında İstediklerinizi sorabilirisniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Artık yapacak birşey yok, hoş görünmeyecek ama bu özelliği kullanmak için mecburen kablo çekmek gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadasım,

Bluetooth var demişsin. Nerden acıp kapıyoruz acıkcası soyle bir bakmıstım kullanım klavuzunda yazılan yerine ama acıkcası bulamamıstım menude bluetootu..?

Birde bende ipad mini var, ekran yansitma tableti tv.ye yada tv.yi tablete bu konuda bilgi varsa detaylı sekilde paylasırsanız sevinirim.

Edit : ya birde bu aktif 3d pasif 3d bu tabirlerin anlamı nedir fark nedir.? Bende standart turksat var ucretli aboneliğim ve kullanışlı bir internetim yok. Turksat icinde 3d deneyebilecegim bir sifresiz kanal mevcutmu? varsa adı ve tkgs ile yuklediysen kanal numarası degiştirmişsen sayet frekans bilgilerini verirsen cok sevinirim.

saygılar

suat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SueM -- 25 Nisan 2016; 3:33:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlsr bu vestellerde usb den video oynatırken filmin yarısından çıktık diyelim.daha sonra tekrar aynı filmi oynattığımızda film kaldığı yerdenmi devam ediyor yoksa baştanmı başlıyor yeniden.bilen varmı?
  • merhaba;42 fa 8200 3d smart tv'yi 1,5 yıldır kullanıyorum.manisa fabrikadan ucuza almıştım.Gerçekten çok memnunum diyebilirim.digital platform olarak teledünya kullanıyorum,
    1-)tek kumanda ile kullanabilmek için soruyorum conax modül kullanan birisi var mı acaba?
    ayrıca;
    2-)optic çıkışından soundbar bağlantısı yapabilir miyim? ve dts ses desteği var mıdır? bu iki konusunda bilgisi olan arkadaşlardan bilgilerini rica ediyorum.Şimdiden çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.