Şimdi Ara

Vestel 49ua8900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
8.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ( 4. Mesajda Televizyonla ilgili bilgiler mevcuttur )

Arkadaşlar merhaba Lg-Samsung-Philips derken
    Bimekste Vestel 49ua8900 ü gördüm Lg nin yetkili arkadaşı 49 ların lg panelli 48 lerin de samsung panelli olduğunu söyledikten sonra içimdeki o vestel güvensizliğini bir kenara bırakarak televizyonu satın aldım..

yalnız öyle bir sıkıntı oldu ki içime daha kullanmadan şöyleki

Bimeksten başka hiç bir yerde bu televizyon yok size de sormak istediğim bu neden?

bu televizyonun 48'' olanı mevcut yine bu da 1000 hz Uhd görüntü 2 hdmi 3 girişi bulunmakta
    hatta 55'' lik olanı da var fakat 49 yok..

İşin garibi Vesteli aradığımda kod çıkıyor fakat sitesinde yine yok?

Görüntüsü geçişleri gayet güzel orda da denedim sizin de yorumunuzu almak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShuTTer -- 24 Şubat 2016; 22:53:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ShuTTer

Bimekste Vestel 49ua8900 ü gördüm Lg nin yetkili arkadaşı 49 ların lg panelli 48 lerin de samsung panelli olduğunu söyledikten sonra içimdeki o vestel güvensizliğini bir kenara bırakarak televizyonu satın aldım..

Bimeksten başka hiç bir yerde bu televizyon yok size de sormak istediğim bu neden?

bu televizyonun 48'' olanı mevcut yine bu da 1000 hz Uhd görüntü 2 hdmi 3 girişi bulunmakta

Görüntüsü geçişleri gayet güzel orda da denedim sizin de yorumunuzu almak isterim

tvlere kafayı takma hepsi aynı. içinde motor yok birşey yok. küçük led lambalar var.
    motorlu aksamı olsa tamam derdikte. kafanı yorma sadece arkada bir iki girişi eksiktir gibi.
    çamaşır bulaşık vestel alınmaz. uyduda alınmaz. elektrik süpürgeside. birde küçük ev aletleride alınmaz. vestelden biz pişmanız ama son pişmanlık fayda etmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ShuTTer

aynı durumu ben de yaşadım ...
    sanırım bimeks için özel üretilmiş bir seri, 48" modelden daha iyi görüntüsü var, haftasonu 2.299 lira idi ve yanında 350 lira bipara hediyesi vardı, ayrıca ekstra garantiden bahsetti ...
    elemana "bu modeli vestel'e sorayım ayrıca ekstra garanti hakkında doğrulama yaparlarsa alırım" dedim ... önce mağaza bilgisayarından arama yaptık, vestel sitesinden çıkmadı, hatta hiç bir yerden çıkmadı bimeks dışında
    vestele 2 kez yazdım ama onlardan da cevap gelmedi ... marmara forumda vestel bayisi aradım yokmuş, forum istanbulda olsaydım bakardım orada vestel var ...
    açıkçası ben tv'yi beğendim, fiyatı da makul oluyor hediyesiyle birlikte ama aynı soru işaretlerinden dolayı almadım ...

• Ekstra garanti olayi 200 tl sigorta yapiyorlar. Acikcasi goruntusunu ben de cok begendigim icin almis bulundum bir de vestelin kendi uretimi olmadigi icin . sigortayi da yaptirdim ne olur ne olmaz sonucta elektronik diye . Ben de sıkıntı yasayacagimi zannetmiyorum fakat buyuk bir bosluk var bilgilendirmede. Bugun gidip o hediye cekini harcayacagiz orda tekrar bilgilendirme alip yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese tekrardan
    Bugün vestel çalışanıyla konuşma fırsatım oldu.
    Ve televizyonu iadeye gidip LG ye dönecekken tekrardan vazgeçtim.
    Ürünün bimeks mağazalarına özel olarak gönderiliyor öncelikle onu belirteyim. Bu yüzden de ürün hakkında pek bir bilgi sahibi olmak mümkün değil

Özelliklerini yazalım en azından alacak olan varsa değerlendirebilir

Dahili Hd ve 4k uydu alıcısı
    Uhd 3840x2160 ekran çözünürlüğü sunuyor
    1000 hz yenileme hızı var
    2 adet usp3 girişi de mevcut
    Smart Tv özelliği Var
    4 Çekirdek işlemciye sahip
    Görüntü düzeltme var
    Nicam + german ses sistemi 2X12 olarak mevcut
    Enerji sınıfından tam emin olmamakla beraber A+ Diye biliyorum

48'' lik modelin aksine 49''lerde tamamen LG panel kullanılmış

3d özelliği olmayan Smart tvlerden
    Deneme fırsatım da oldu Lgnin 4k modeline göre çok az daha kanal geçişi hızlı geldi

Fiyat olarak da diğerlerine göre uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShuTTer -- 24 Şubat 2016; 22:47:53 >

• Arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyorum fakat karar veremedim. Kullanan ya da urum hakkında bilgisi olanlarsan yardim.
    Teşekkür ederim.
  • bu model DTS destekli, arkasında DTS VE DTS-HD yazıyor ...
  • Vatan'da bu televizyon 1900'a satılıyor. Nasıl televizyondur.
  • fortuneteller kullanıcısına yanıt
    sıfır kapalı kutu varsa kaçırmayın, bimeks'te defalarca izlemiştim sesi ve görüntüsü diğer modelden (48ua8900) ve birçok vestelden daha iyiydi ...
    tek sorun o dönem sadece bimeks'te satılıyordu ve vestel sitesinde bile hakkında bilgi yoktu ... almadığıma pişmanım ...
  • arkadaşlar bunla PHILIPS 49PUS6101 arasında kaldım ne dersiniz?Bayberty ve diğerleri?
  • ldg L kullanıcısına yanıt
    philipslerin görüntülerini beğenirim ikisi arasında kalsam belki philips'i alırdım
    ama
    ikisini mağazada görüp izlemeden karar vermek yanlış olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 26 Ekim 2016; 20:28:33 >
  • Vatan Bilgisayarda 1800 Tl'den yeniden satışta. bilginize.
  • Aynen vatan mesaj atmış fakat internet üzerinden satmıyorlar geçen olduğu gibi, sitesinde mağazalarda diye görünüyor.
  • Deorvine kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba,
    bu TV ile (49 ua8900) vestel 49 UB8300 arasında kaldım. hangisini alayım ?
    acil tavsiye rica ederim. şimdiden teşekkürler.
  • UA serisi daha iyi. Ben Vatandan aldım. Telefon ile satınalınabilir. istenilen heryere kargo yapıyorlar ayrıca paraf 75 tl puan verdi
  • Evde yıllardır 82 tv var alsam mı acaba diye kafamı kurcalıyor
  • Merhabalar ben de 49ua8900 ve 49ub8300 modelleri arasında kararsızım, kullanılan panellerin IPS veya VA panel olduğu konusunda bilgisi olan var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulsedRuby

Merhabalar ben de 49ua8900 ve 49ub8300 modelleri arasında kararsızım, kullanılan panellerin IPS veya VA panel olduğu konusunda bilgisi olan var mıdır acaba?

aynı durumdayım
  • Arkadaşlar benim gibi 49ua8900 ile 49ua8300 arasında kalanlar var konuya açıklık getireyim:

Öncelikle durum şu ki ua ile ub arasındaki tek fark üretim yılıdır. ua 2015 ub ise 2016 üretimidir. buna bağlı olarak da bazı şeyler de fark edebiliyor yazılım sürümü gibi. Mesela ua da yüklü gelen yazılım ub dekine nazaran daha dandiktir zorlarsanız donma filan yapar youtube dan yüksek kaliteli video izlemek gibi başka arkadaşlar başka yerlerde de yazmışlar aslında biraz daha dikkatli araştırmak lazım

onun dışında ua8900 deki hdmi girişi daha fazla ama ub8300 deki ses sistemi daha iyi bir de çerçevesi birazcık daha kalın çok umursanacak bir şey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Satın alanlar bu ürün hakkında bilgi verebilir mi ? - Vestel sitesinde bilgi yer almıyor.

VESTEL 4K SMART 49UA8900 124 EKRAN LED TV (49 inç)

Bu ürünü çok kısa bir süre içerisinde satın almayı düşünüyorum.

Vestel sitesinde bilgi olmadığı için satış kanallarına güvenemedim.

-HDMI port sayısı
    -AĞ üzerinden Smb ve UPnP oynatım kalitesi nedir ? (altyazıları çekebiliyor mu ?)
    -DLNA ve Miracast performansı nasıl
    -Kablosuz alıcı ve ethernet port hızı nedir ? (kitapçıkta yazıyor olabilir)
    -Yanında verilen kumanda kullanışlı mı?
    -Hdmi üzerinden 4k kaç "hz" çıkış yapabiliyor.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.