Şimdi Ara

Vestel 49UB8300 Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
26
Favori
85.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • televizyonu 83,50 cm uzunluğunda sehpa üzerine koyacağım ama bir yerde ayakların arasının 98,50 cm uzunluğunda olduğunu söylemiş, bana abartı gibi geldi . gerçekten o kadar uzun mu , ölçebilen varsa çok iyi olur.

Vestel 49UB8300 Hakkında
  • soner23 kullanıcısına yanıt
    evet kutunun içinde mevcut bu arada hayırlı olsun :)
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    demin ölçtüm normalde bende duvara montajlı ayak aparatı takılan yerleri arası mesafe yaklaşık 90 cm geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: premackk4158

evet kutunun içinde mevcut bu arada hayırlı olsun :)

Sağ olasın hocam aldık bakalım uygun fiyatlı diye nasıl çıkacak bakalım.
  • Merhaba ne kadar tv yayınlarının cogu hd olsa da, kotasızlıktan bazen yabancı dizilerin 350 mb lik mkv surumlerini izlmemek durumunda kalıyorum, 4k bu tvde cozunurluk cok mu kotu olur, su an full hd tv de izliyorum fena durmuyor acaba sırf bu yuzden 4k Tv yerine Vestelin 49 inch Full Hd tvlerinden mi alsam, malum 4k bir trt var , internet 4k yayınlarına da uzagım. Mesela diyorum ki Full Hd 49FB7500 serisinde Full HD ve Sd yayınlar 49UB8300 den daha mı kaliteli gözükür, bu konuda endişem var.
  • Xbox360 alcaz bide ne diyonuz rahat oynanirmiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldim bugün ama 1/2 hafta sonra yeni eve kurudaracagim ben duvara kurdurmayi düşünüyorum acaba kablo kalabaligi olurmuki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • premackk4158 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, o zaman benim sehpaya sığmaz. normalde istemiyorum ama mecbur duvara monte ettiricem sanki. yarın gelecek servis.
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    kablo kalabalığı fazla olmaz bence.Sadece lnb kablosu ve tv nin güç kablosu var.Onuda kablo kanallarından geçirirseniz ve kablo kanallarını duvardaki renge boyarsanız belli olmaz bile.
    tvyi koyabileceğim yerde çok sıkışık. bi hali çaresine bakacam artık.sağol hocam.
  • arkadaslar tv usb uzerinden mkv h.265 yani HVEC formatlı dosyaları oynatabiliyor mu ?
  • unpop kullanıcısına yanıt

hocam burdan bakabilirsiniz video formatlarına

• quote:

Orijinalden alıntı: fbiber

Xbox360 alcaz bide ne diyonuz rahat oynanirmiki

Hocam Xbox 360 ile HDMI bağlantı üzerinden ses gelmiyor. Foruma yazdım ama kullanan yok sanırım. Servise çağrı açmayı düşünüyorum.
  • bu linkteki satıcıdan daha uygun bi yerden alabilirmiyim bu televizyonu , iş bankası maximum kartla almayı düşünüyorum.

• Kafasında soru işaretleri olanlar için ; Teknosa dan aldığım 49UB8300 ü bugün kurdurdum,smart bölümüne girdiğimde "3 aylık Netflix hediyesi" bannerı vardı,tıkladım ,üyelik oluşturdum ve kullanmaya başladım.
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    hocam ben netflix e tıkladığımdabu çıkıyor;
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    Ücretsiz ayı başlat dedigimde paketler çıkıyor 3 adet sizde mı öyle yaptınız acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premackk4158 -- 14 Mart 2017; 17:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrebel

Kafasında soru işaretleri olanlar için ; Teknosa dan aldığım 49UB8300 ü bugün kurdurdum,smart bölümüne girdiğimde "3 aylık Netflix hediyesi" bannerı vardı,tıkladım ,üyelik oluşturdum ve kullanmaya başladım.

Usb 3.0 var mı tv de acaba

• helluri kullanıcısına yanıt
    Yok hocam
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Bende netflix 3 aylık banner gözükmüyor sürümden dolayı olabilir mı acaba ? 2.29.11.0 sürüm

2.36.0 olması gereklidir. yazılım servis tarafından yükleniyor ancak o kampanya bittiğinden dolayı son durum ile ilgili net bir bilgi veremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.