Şimdi Ara

Vestel 49UB8300 Hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
26
Favori
85.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Vestelin 49UB8300 ve 49UB7950 panelleri RGB dizilim mi, RGBW dizilim mi kullanmakta acaba, bilgisi olan var mıdır?

Bir de size saydığım bu iki vestelden birisi mi, LG G9UH610N mi? TeknoSA hediye çekimi kullanacağim ve bu üç cihaz ilgimi çekti.

Yardım eden herkese teşekkur ederim. Iyi akşamlar dilerim.
  • Fiyatı sene başına göre %12- 15 arası artmış kampanyamı beklemek mantıklı yoksa şuanki fiyatından almak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

Fiyatı sene başına göre %12- 15 arası artmış kampanyamı beklemek mantıklı yoksa şuanki fiyatından almak mı

Bence bekle... ben bekliyorum.. kart kampanyası vs ile 1700 e kadar iner.

Şuan n11 de 1899 tl. 100 liralık kupon ve 100 de kart puanı kampanyası olursa 1700 e alınır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün tvyi aldım.Antenim hazır olmadığından kurulumu yarın anten kurdurduktan sonra yapılcak .Dikkat etmem gereken bir şey var mı ? yada bir öneriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 24 Mart 2017; 23:0:26 >
  • TIME kullanıcısına yanıt
    servise yazılım güncelletip, onlar gelmeden önce panel test videolarından flash belleğinize hazırlamayı unutmayınız.
  • Arkadaşlar ben tv alali 2 hafta olacak 1 ay sonra kurdursak sıkıntı oluyormu ? Belli bir süresi varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam 49ub8300 de 3 aylık netflix hediyesini aktif edemedim. ne yapayım tavsiyeniz varmı?
  • biologist kullanıcısına yanıt
    Hocam servis menü ekranınızı paylaşırmısınız rica etsem?
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Elektronik ürün guruplarında çeyizlik süresi 6 aydır. Bu süre içerisinde sorunsuz kurulum yaptırabilirsiniz ki genellikle sonrasında da çok sorun çıkartılmaz.
  • Sürüm bende 29 sanırım 36 olması gerekeiyormuş netflix için ama bir.türlü servis gelemedi. Daha doğrusu ilk netflix için çağırdığımda 29 yapmışlar 36 versiyonu bilmiyorlar mış. Nasıl bir servisse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rodinb kullanıcısına yanıt
    Seri numarası paylaşabilirseniz kontrol edeyim hangi servisin neden gelemediğini.
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    pm
    eyvallah hocam. usb ye atıp güncelleme yapıyorum değilmi
    yanlış yapmamak için soruyorum, tv yi kapatıp fişi çekeceğim sonra usb yi takıp tv yi açacağım güncelleme yapılacak değil mi?
    FAT32 ile formatlanmış bellek içerisine klasörsüz olarak dosya(ları) yerleştirip tv ye takınız.

sonrası 2 yol var

1- MENU 1505 tuşlayınız ekranda çıkan soruya EVET demeniz yeterli
    2- USSB takılıyken fişi çekiniz, kumandanın OK butonuna basılı tutarak fişi takınız
    teşekkür ederim
    Rica Ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Elektronik ürün guruplarında çeyizlik süresi 6 aydır. Bu süre içerisinde sorunsuz kurulum yaptırabilirsiniz ki genellikle sonrasında da çok sorun çıkartılmaz.

Hocam arayıp birşey dememize gerek felan varmiki ben evleneli 10 yıl oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Yok Hocam

Ücretsiz montaj kayıtları için sisteme giriş yapıldığında zaten fatura numarasından, satış yapan yetkili bayi koduna kadar her şey tanımlı. Bu nedenle ücretsiz montaj kaydı için aradığınızda fatura tarihinden itibaren 6 aylık süre içinde olsun gerisi sorun değil.

Evlilik cüzdanı istemezler merak etme
    P.M Atamadım size. akşam bakar atarım seri noyu

normalde genel merkezle felan her şeyi ayarladık servis gelmişti fakat ne hikmetse NETFLİX in 36 versiyonunda çalıştığını bilmiyorlarmış geçen cumartesi randevu vermişlerdi gelemediler. bende bizzat yaparken şahit olmak için sonraki cumartesiye randevu verdim servise bu sefer hiç haber vermeden gelmediler. gerekli şikayetleri yaptım. hatta dosyayı bana atın ben yapayım dedim ama onuda yapmadılar..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.