Şimdi Ara

VESTEL 50UB8300 4K ULTRA HD SMART LED GITTIGIDIYOR 1766 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
9
Favori
10.531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargodan geldiği gibi kendimiz kurduk :) servisi bekleyemedik ,ama risk tabi kutudan cihazin sağlam cikmamasi durumunda sorumluluk kendimize ait oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Youtube fena değil,browserde site açılışı çok hızlı değil.
    Ama ben yağ gibi akan bi smart tv gormedim.evimde de çinden 30 usd ye aldığım android tvbox u kullanıyorum herşey harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: swapper

Youtube fena değil,browserde site açılışı çok hızlı değil.
    Ama ben yağ gibi akan bi smart tv gormedim.evimde de çinden 30 usd ye aldığım android tvbox u kullanıyorum herşey harika.

Android tv box linkini alabilirniyim acaba

• levoank kullanıcısına yanıt
    http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html

İşimi fazlasiyla goren bir alet ,memnuniyetle kullaniyorum

• quote:

Tv yi arkadaşa aldık ,dün geldi kurulumunu yaptık.
    Netflix yüklü gözükmüyor ama zannımca tvde gömülü.Çünkü vestel smart center isimli programı telefona yükledim ve tv de netflix i açabildim. 4k görüntü kalitesi harika geldi bana.(netflix üyeliğim 4k ama kendi evimde fhd tv de izlediğim için bana 4k yayın çok iyi geldi)

Diyeceğim şu ki tv nin kasası hariç herşeyi 4 4 lük.Kasası da kalitesiz değil ama klasik parlak siyah plastik.

smart hızı nasıldır acaba ?
    bende bır adet vestel var ama asırı yavas
  • quote:

Tesekkurler birde bunlarin uydu girisli olanlari varmis onlara da bakiyorum. Sagolun

• Ben TV yi 3 gündür kullanıyorum. 4k si çok iyi gerek trt gerekse USB den 4 film. Kendine ait subwoofer var tatminkar ama ben saundbar kullanıyorum. Blootooth dan baglanabiliyor saundbar.smarti iyi donma takılma yaşamadım. Youtube çok iyi acıyor hızlı.hd kanallar güzel gösteriyor. Kasa slim olmaması dışında herşey var üst model markalara göre.Parasına göre gayet iyi alet. Onun dışında sorusu olana cevap verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavanic500 -- 16 Ekim 2016; 21:17:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım şimdi 4k kaynak nasıl bağlanamıyor.İlerde teledünya 4k olsa bağlanmaz mı yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_heat -- 16 Ekim 2016; 23:03:01 >
  • digiturk play uygulamasından maç izleniyor mu acaba bu tv den?
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    8K destekli tv ler gelene kadar bir 2-3 sene gecer, ayrica 8K destekli yayin yok, youtube'daki 8K time lapse videolarini izleriz artik.

Olasi fiyatlarina deginmiyorum bile.

• Televizyonu sipariş verdim, haber veren arkadaşa teşekkür ederim inşallah memnun kalacağız. Bugün gidip teknosada iyice inceledim her açıdan içime sindi akşamda siparişi verdim. n11 den aldım 1710 TL oldu maliyeti ki gayet iyi bana göre.

Şimdi genel olarak 1-2 şey söylemek istiyorum. Elbette bir şeyi araştırmadan almak doğru değil. Heleki donanımhaber kullanan bizlerin ortak özelliği genellikle bir şeyi alırken f/p dengesini sağlamak. Ancak bir noktadan sonra her kafadan bir ses çıkıyor bırakın ürün almayı artık psikolojik harp yaşıyorsunuz forumda... Bence işe yarayacak genel hatlarla ilgili güvenilir birkaç görüş alıp nihayi kararı kendiniz vermeniz. Herkesin beklentisi/beğenisi farklı olacaktır elbette.

Alacağınız şey ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa,
    Bütçenize uygunsa,
    Beğendiyseniz, içinize de sindiyse tamamdır. Bu noktadan sonra daha iyisi daha iyisi diye maddi manevi parçalanmanın gereği yok.

Tv gelsin bakalım olumlu olumsuz deneyimlerimi paylaşacağım hatta vaktim olursa bir inceleme konusu da yapabilirim.

• mediamark ta düşürmüş fiyatı

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-50ub8300-50-inc-127-cm-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-smart-led-tv-245861088

Ayrıca
    70,00 TL MaxiPuan Hediye!
    Üstelik kampanyaya Fırsatla uygulaması ile katıldığınızda +30 TL ekstra Maxi-Puan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

8K destekli tv ler gelene kadar bir 2-3 sene gecer, ayrica 8K destekli yayin yok, youtube'daki 8K time lapse videolarini izleriz artik.

Olasi fiyatlarina deginmiyorum bile.

Yayınla işim yok, olmaz da zaten. Yaptıkları yayınların izlenecek bir tarafı yok. 8K TV olsun ben oynatacak görüntü bulurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu TV'de HDCP2.2 kesinlikle yok mu, Vestel'den olmadığını teyit ettiren oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Aynı mantıkla düşünürsek 11K da yolda geliyor, onu da bekleyebiliriz

http://shiftdelete.net/samsung-11k-ekran-uzerinde-calisiyor-62219

• quote:

Orijinalden alıntı: levoank

quote:

Tesekkurler birde bunlarin uydu girisli olanlari varmis onlara da bakiyorum. Sagolun

pahalı olur onlar bence
    bu cihazı alırsınız, 100 lira civarı , bi de 50-60 liraya hd uydu alıcılar var, 150 liraya işiniz görülür

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    iyi fiyat bi de %10 çek olsa maliyet 1500 e gelecek nerdeyse
  • Bir adet usb2 bir adet usb3 var

• arkadaşlar alanlar söyle sağda soldan foto çekse gönderse
    bazıları kalın demiş.

nasıl kalın odun gibimi??
  • usb3 varsa çok iyi yok zannediyordum, smart tv den lig maçlarını izleyebiliyor muyuz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.