Şimdi Ara

Vestel 55 UA 8990 Android smart TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Vestel 55 UA 8990 Android smart TV
    İki ay kullanıldı 140 ekran Vestel 55 UA 8990 Android smart TV herhangi bir sorun yok çizik çatlak darbe yok, daha büyük ekran almak için satıyorum, herhangi bir arıza ya da tamir görmedi, garantisi devam ediyor 2 sene, sıfırı şu anda 4200 TL ben fiyatı uygun tutuyorum fiyat yüksek değildir, TV 4K özellikli olup Netflix, YouTube gibi uygulamalar var ayrıca Play Store'dan istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz, ayrıca Tv'de subwoffer vardır 16 w güçlü bir ses sistemi var,iki ay önce TV ünitesine konduğu gibi duruyor sıfır ayarında bir Tv'dir, HDMI bağlantısı ile kol takarak PlayStation gibi oyun oynayabilirsiniz, istediğiniz oyunu Play Store'dan indirip oynayabilirsiniz, şehir dışından almayı düşünen ciddi alıcıların kargo ücreti karşılanacaktır.Fiyatta pazarlık yoktur son fiyattır.Yer: Denizli
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Vestel 55 UA 8990 Android smart TV Vestel 55 UA 8990 Android smart TV Vestel 55 UA 8990 Android smart TV
    Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.