Şimdi Ara

Vestel 55UD9360 Modeli (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
8
Favori
46.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enigma98

Hayırlı olsun güzel tv nexflix abonelğiniz varsa 4k dizi izlemek harika ama sd ve 360p görüntüsü iyi değil ...

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim evet Netflix üyeliğim var ama HD. Onu 4k abonelik yapacağım. Bugün ürünün kurulumu yapıldı işte olduğum için henüz test edemedim. Bende Digitürk üyeliği de mevcut onun HD alıcıyla kendi alıcısı arasındaki görüntü farkını da test Edip bilgilendirme yapmaya çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soluk puslu kalitesiz görüntü. Ekranda koruyucu yok silerken bile ekranda sıkıntı oluşabilir. En önemli kısmı da vestel merkezi herşeye kullanıcı hatası evinize biz getirmedik yolda olmuştur diyor. Almak için inceledigim ama markasından almadığım ürün

• Bugün akrabam için 49 inç 9360 aldık. Görüntü çok hoşuma gitti, SD kanallardan çok bir beklentim olmadı va HD' ler çok güzeldi.

55 inç' i merak ediyorum. Bu alan arkadaşlar detaylı fotoğraflı bir incileme koyarsa sevinirim .
  • Ürünün görüntüsü hoşuma gitti açıkçası. Dinamik modda biraz da ince ayarla çok hoş oldu. PS4 görüntüsü çok tatmin edici hdr destekli oyunlar çok güzel görünüyor. Verdiğimiz para göz önüne alınınca başarılı cihaz. HD kanallar güzel sd kanallar tat vermiyor doğal olarak. mağaza modunda görüntü kalitesi acayip artırıyor o modda kullanabilsek süper olur gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali12 -- 10 Şubat 2019; 13:23:31 >
  • Ya böle rezil tv yok ne smart tvsi ne kablosuz bağlantısı ne telefon tv görüntü aktarımı bu kadar boktan bişey yok telefon wifisi şifre sormadan sözde bağlanıyor ama net yok donuyor 3 4 dakika sonra taramalı silah gibi önceki komutlar sonradan geliyor kıracam sinirden valla

• Üstadım tv de youtube da 4k hdr li videoları bile donmadan açıyor internetim 16 mbit,smart uygulamalarda ve Netflix te hiç donma yaşamadım tv nin kötü yanı sd yayínlar berbat gerisi f\p ürünü

• ali12 A kullanıcısına yanıt
    Dinamik görüntü ayarlarınızın bir resmini eklebilir misiniz?

• Yav arkadaş niye kimse fotoğraf eklemiyor, bu kadar zor mu fotoğraf eklemek anlamıyorum ki.....

• smart tvsinde uygulama yükleniyor mu ip tv kullanilirmi kimse sormamis hayret

• Sevgili arkadaşlar, neredeyse bir senedir tv araştırıyorum, henüz daha beni tatmin edecek bir tv bu piyasada görmedim. Gördüklerim de Türkiye piyasasında mevcut değil. Ayrıca Fiyatlar aşırı yüksek. Sebzelere şuna buna fiyat kontrolü getirilecek diyen hükümet şu teknoloji pazarına da el atmalı. Ülkemizde dolandırıcı esnaflar çoğaldıkça çoğalıyor, hele distribütörler ise bunların ağası. Bu ülkede denetim yok, arkadaşlar. Hemen hemen hiçbir sektörde yok. İnsanlarımız ise bilinçsiz, bu daha da üzücü bir şey, şahsen. Konuyu çok dağıtmadan şunu söyleyeceğim. Bir sene boyunca piyasada yer alan en üst segment tv'ler de dahil olmak üzere bütçe dostu tv'leri de az çok inceledim. Buradan tv almak isteyenlere önerim Vestel marka tv'lerden uzak durmak olacak. Ha benim gibi grafik ile uğraşan, kılı kırk yaran bir müşteri de sıkıntılı ama görüntü kalitesi arayanlar yerli markalara yönelmesin. Hatta şu anda dişinizi sıkın yabancı markaların tv lerini de almayın; çünkü fiyatlar şu anda aşırı pahalı. Devir sabretme ve eldeki ile yetinme devri, arkadaşlar. Aldığınız bir ürünün değeri kalmamış. En kaliteli tv'lerde bile ghostingler, bulutlanmalar, ışık süzmeleri vs. dikkat çeken sorunlar var. Ben hem soft 4k görüntü ve ps4 pro ile vatan, teknosa, samsung, media markt, vestel, grundig, beko gibi teknolojik marketlerde bizzat oyun ve video formatlarını denedim ve adam akıllı bir iki tv'den tatmin oldum. Onların da fiyatları aşırı yüksek ama ederi o değil. O yüzden halen bekliyorum, fiyatların durulmasını. Ha illa tv alacaksanız ve amacınız da film ve konsol oyunları oynamaksa vestel'den uzak durun. Kontrast sıfır, görüntü mat, ekran parlaklığı yok, keyif alamazsınız. Bilginize sunarım, selamlar...

• Üstadım başarılı gördüğüm tek tv 55nu8000 di ama fiyatı 5700tl iydi bir tv ye 5700 tl vermemk akıl kaarı degil 3350tl ye bu tv yi aldım görüntü kalitrsi pusluda olsa bu fiyata iyi ben görüntüsünden memnunum acil tv lazım olan değerlendirebilir ama elinizde tv varsa acele etmeyin 2019 model tv ler mayıs gibi piyasaya cıkar...

• Vestel 55UD9360 Modeli su an bu ayarları kullanıyorum

• Vestel 55UD9360 Modeli su an bu ayarları kullanıyorum

• arkadaşlar tv geldi kuruldu epey memnunum daha önce belirtildiği üzere hd tv yayınlarında bir solukluk söz konusu birkaç ayar ile biraz daha iyi oldu fakat yeterli değil. teledünya hd kutu ile kullanıyorum. youtube ve indirdiğim 4k filmlerde görüntü canavar.

kendi marketi ve vewd market var içerisinde ss-iptv uygulaması var bulduğum playlist ile denedim gayet başarılı çalışıyor.

miracast destekli laptop ile doğrudan laptop ekranını kablosuz olarak tvye aktarabiliyorum.
    vescel smart center uygulaması ile tvdeki görüntüyü anlık olarak telefonda takip edebiliyorum, balkona çıktığımda vs. izlemeye devam ediliyor. isterseniz görüntülerini paylaşabilirim.
  • Size tüm 360p,720p,1080p ve 4k görüntülerini paylaşıyorum...
    Vestel 55UD9360 Modeli
    Vestel 55UD9360 Modeli
    Vestel 55UD9360 Modeli
    Vestel 55UD9360 Modeli
    Vestel 55UD9360 Modeli
    Vestel 55UD9360 Modeli
    Vestel 55UD9360 Modeli

• Ayrıca 55ud8360 hlg,hdr10 ve dolby visiondur,tv 2018 model görünsede satış olarak 2019 modeldir bu tv nin satışı ocak ayında başlamıştır bakalım yeni yazılımlarla tv nasıl olacak,şuan sadece tek eksi yanı 360p ve altı görüntüler çamur gibi...

Vestel 55UD9360 Modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 12 Şubat 2019; 14:35:17 >
  • Vestel 55UD9360 Modeli

• Arkadaşlar bu Tv almayı düşünüyorum aslında samsung Nu 8000 de alabilirim ama tv o kadar para vermeye değermi düşünüyorum.amacım sadece netflix birde maç izlemek.Bu tvde Netflix ve Digitürk play yüklümü. internette bazı vestel ürünlerinde yok gözüküyor.bayilerde pek anlamıyor.
  • cmy1903 C kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz varsa nu8000 den şaşmayın derim ...
    Bende 16 mbit ile 4k netflik aboneliğim var görüntü vestelde harika,digiturk play vestelde var ama bende abonelik yok bu tv de 480p üstü görüntüler harika ama altı çamur gibi ben bu tv yi netflix için aldím memnunum kullanıyorum,
    Bende 55nu8000 alacaktım ama 5800 tl vermeye gönlüm razı olmadí gittigidiyordan indirimli 3360tl ye vesteli aldım ama dedigim gibi dtplay hd kullanírsan memnun kalırsın ama sd kullanacaksan nu8000 al derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: enigma98

Bütçeniz varsa nu8000 den şaşmayın derim ...
    Bende 16 mbit ile 4k netflik aboneliğim var görüntü vestelde harika,digiturk play vestelde var ama bende abonelik yok bu tv de 480p üstü görüntüler harika ama altı çamur gibi ben bu tv yi netflix için aldím memnunum kullanıyorum,
    Bende 55nu8000 alacaktım ama 5800 tl vermeye gönlüm razı olmadí gittigidiyordan indirimli 3360tl ye vesteli aldım ama dedigim gibi dtplay hd kullanírsan memnun kalırsın ama sd kullanacaksan nu8000 al derim...
    yan açılardan bakılınca görüntüde soluklaşma var mı?

va panel olmasaydı ben de düşünüyordum ama va panellerde yandan bakınca görüntü çok bozuluyor, mağazada da baktım. yalnız işin ilginç tarafı vestel'in bazı serilerinde ips mi veya va panel mi kullanıldığı belli değil, ancak aldıktan sonra seri no'dan sorgulattığınızda anlaşılıyor ki aldıktan sonra öğrenmenin de pek anlamı kalmıyor.

mesela başka bir forumda 55ud8400'lerde İPS panel kullanıldığı yazıyor ama hepsiburada.com'da bir kaç yorumda yandan bakılınca görüntünün bozulduğundan bahsetmişler, gerçi ips panellerde de yandan bakıldığında hafif bir soluklaşma olmuyor değil ama va panellerde belirgin derecede renkler soluklaşıyor. aşağıdaki videolarda aradaki farkı anlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozzika -- 13 Şubat 2019; 0:13:10 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.