Beyaz cam modellerden ankastre ocak ve fırın almaya karar verdik. Şuanki kaldığımız yerde davlumbaz için yerimiz yok o yüzden onu almayacağız. Bosch dan modülle birlikte 2500 TL, arçelikten modülle birlikte 2000 TL fiyat aldık. Vestele de bakalım derken tasarım olarak çok daha görselliği güzel AFW-601M Ankastre Fırın + AOW-6014 Ankastre Ocak kodlu ürünleri beğendik. Modülle birlikte 1360 TL fiyat aldık. Şimdi kafam karıştı. Bariz fiyat farkı var ve bunun yanısıra vestelin yeni çıkardığı bir kampanya ile 5 yıl garantisi var. diğerlerinin ise 2 yıl. Kimse kalitesiz ürüne 5 yıl garanti vermez diye düşünüyorum.
Fikirlerinizle yardımcı olabilirseniz sevinirim. Özellikle kullanıcı olan arkadaşlar varsa lütfen tecrübelerini esirgemesinler.
Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: bilgipaylas60
Merhaba arkadaşlar,
Beyaz cam modellerden ankastre ocak ve fırın almaya karar verdik. Şuanki kaldığımız yerde davlumbaz için yerimiz yok o yüzden onu almayacağız. Bosch dan modülle birlikte 2500 TL, arçelikten modülle birlikte 2000 TL fiyat aldık. Vestele de bakalım derken tasarım olarak çok daha görselliği güzel AFW-601M Ankastre Fırın + AOW-6014 Ankastre Ocak kodlu ürünleri beğendik. Modülle birlikte 1360 TL fiyat aldık. Şimdi kafam karıştı. Bariz fiyat farkı var ve bunun yanısıra vestelin yeni çıkardığı bir kampanya ile 5 yıl garantisi var. diğerlerinin ise 2 yıl. Kimse kalitesiz ürüne 5 yıl garanti vermez diye düşünüyorum.
Fikirlerinizle yardımcı olabilirseniz sevinirim. Özellikle kullanıcı olan arkadaşlar varsa lütfen tecrübelerini esirgemesinler.
Teşekkürler...
Vestel ankastrede basarili 2.5 senedir kullanıyorum üstelik garanti suresi uzun
Ferre markası hakkında kısa bilgilendirme, Yerli üretim, Yaklaşık 40 yıllık bir fabrika, Ağırlıklı yurtdışı çalışıyor, Türkiyedeki ikinci 500 lük listede ihracatda 120.000 m2 alan ( araba bile üretilir) Binin üzerinde çalışanı var. 2 yıl gerçek garanti ve tüm Türkiye de aktif servisleri var. Bildiğim kadarıyla birçok ankastre markasına da üretim yapıyor (sadece marka değil gerçek üretici ) Ücretsiz kurulum yapılıyor.
Kampanya ilginizi çekerse siteyi ziyaret edebilirsiniz. Bizim sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.
lazpanyol
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler hocam. Benim ankastre yerim olmadığı için dün ankastre modül arayışına girdim. Fakat kime sorsam ankastre modüllerinin sağlıklı olmadığını söylediler. Bende ankastreden vazgeçiyorum sanırım. bakınız ankastre modülü:
Vestelin bu ürününü çok beğenmeme rağmen normal fırın+ocak bakmak zorundayım. Teşekkürler...
Merhaba,
Ankastre modül konusu banada çok mantıklı gelmiyor, suntalam malzeme ve üzerinede su kaynıyor, süt taşıyor, yemek dökülüyor ne kadar uzun ömürlü olabilir. Ama MDF üzeri özel bir kaplama var, mutfak tezgahı olarak kullanılıyor öyle bişey olsa ancak olabilir, diğer türlü sunta üzerine olmaz bence de iyi geceler ...
KampanyacılarK
kullanıcısına yanıt
Hocam doğru ama işin garip yanı vestel haricindeki neredeyse tüm bilindik markalar bu modülün satışını yapıyor. O zaman akla şu soru geliyor, 'Bu adamlar bilmiyor mu bunun uygun olmadığını?'. Örneğin, bosch,profilo,siemens,arçelik. Bunların hepsinde bu modülün satışı var. Sorsan bunlara gayet kullanışlı. Hiç şikayet almadık diyorlar.
Ama ankastre mutfak işi yapanlarda bunun ticari amaçlı yapılabileceğini lakin kullanışlı olmadığını söylüyorlar.
Gel kime inanırsan inan işte...
Merhaba,
Aklın yolu birdir. En doğruyu söyleyecek kim ? ozaman lafı uzatmadan söyleyeyim. Ocağı kim kullanacak, anne, eş veya siz ... yemek yaparken taşar ıslanır, silerken ıslanır, paslanmaz metal, emaye gibi malzemeler bile günümüzdeki temizlik maddelerinin içindeki kimyasallara dayanamıyorken, suntalam malzeme ne yapsın ?
Bu yaşadığımız binlerce tecrübeye dayanarak varılan bir sonuçtur. suntalam plastik kaplıda olsa bantlama kenarlarından başlayarak başlar deformasyon. Mutfağı yapıp satacaksanız, dedikleri gibi ticari düşünebilirsiniz ya da mutfağınız dekor gibi duruyor kullanmıyorsanız... ama kullanıcıysanız tavsiye etmem.
iyi geceler dilerim
Kampanyacılar bir bağlantı paylaştı. 2 Eylül HodriPazar.com da Ferre Ankastre Setler 699 TL ve 9 Taksit Avantajıyla kampanyamızı paylaşan herkese kargo hediye
Ferre Ankastre Set-3 İstanbul FMC 600 + 1140 CE + BE6 - LDG www.hodripazar.com Hodri Pazar, İndirim , Kampanya , Marka , Moda , Güneş Gözlüğü , Beyaz Eşya , Ankastre , Ankastre Set , Ocak , Oyuncak , Kırtasiye , Bilgisayar , Tablet , OEM Bilgisayar ,
KampanyacılarK
kullanıcısına yanıt
Teşekürler hocam.
Merhaba,
Bence hemen yenilme ( fırınlı ocak alma anlamında) tarihte kaldı. En iyi mini fırın 200 tl , cam ocak wook bekli 350 tl , 550 tl ye hiçbir tamboyu alamazsınız. Bulaşık mak. üzerine bence setüstü daha iyidir, tamboy artık hantallık...
yine de siz bilirsiniz iyi geceler.
KampanyacılarK
kullanıcısına yanıt
Aslında mantıklı hocam. Hatta bende setüstü halihazırda var. Sadece bir gözü çalışmıyor. Tel gibi bir malzeme ile açılır diyorlar. Dolayısıyla bir mini fırın ile işimi görebilirim. Varmı bir öneriniz bununla alakalı?
Hayırlı akşamlar,
tıkalı göz ince bir telle hallolur, tıkanan zaten enjektördür, değişse bile 50 krş luk bişey. diğer gözler ve çakmağı çalışıyorsa değiştirmeniz için tek sebep dekorasyon değişikliği olurdu.
Mini fırına gelince piyasada birçok markanın mini fırını var. Ama A sınıfı enerji olması, pişirme kazanı ve fırın dışının ayrı ve yalıtımlı olması (eliniz yanmasın ve sıcaklık uçup gitmsin) , çift camlı olması 50 derece min sıcaklıkla çalışsın ( yogurt yapmak için) yuvarlak tepsili olabilsin
En önemli özelikleri tarafsızca yazdım hem işlev hemde yakıt ekonomisi ( en önemlisi bu özellikle ısıtıcılı cihazda anormal önemli) . Buzdolabımı değiştirince elektrik tasarrufunun 2-3 yılda parasını gerçekten çıkardığını test ettim edeli herkese söylüyorum. hem kendimiz, hem ülkemiz hem gelecek ve çevremiz için kesinlikle A sınıfı enerji. Eski cihaz kaldıysa direk çöpe zaten.
Şimdi mini fırınlar alakalı; söylediğim özelliklerin hepsini barındıran ( birçok beyazeşya markası dahil ucuza kaçmak için bu özelliklerin bazılarını yapmıyor);
Hocam bu markayı ilk defa sizden duydum. Özellik olarak bence de harika. Bu özelliklere bu fiyat için söylenecek birşey yok. Ankastre sette bulunan fırın özelliklerini gösteriyor. Lakin hiç kullanıcı yorumu bulamadım. Servis ağı ve garanti durumlarını da araştırmak lazım tabi. Tüm bunlarla alakalı mevcut bir bilgi yok. Çok amatörce hazırlanmış bir internet sitesi var. Bahsettiğiniz kadar ihracat yapan bir firmaya ait internet sitesi bu kadar mı kötü olur? En güzel tarafı da kayseride yerli üretim yapılması. Ama iyi bir pazarlama reklamı yapılmaksızın ya da kullanıcı tavsiyesi alınmaksızın ürünlerini zor satarlar. En azından benim gibi düşünen tüketiciler bu tür markalardan alım yapmaz. Zira az da olsa verdiğin paranın çöpe gitme olasılığı var. Ama tavsiyeniz için teşekkürler. Şimdilik biraz daha düşünelim. Bizim hanım bekarlıktan kalma davul fırınımla biraz daha idare etsin :)
Pardon arkadaşlar bir şey eklemek istiyorum gerçi konu epey eski ama, ankastre modül suntalam veya mdf gibi ahşap ürünlerinden yapılıyor ve sağlıksız olduğunu söylüyorsunuz. Peki ama içinde ankastre fırın yerleşebilecek şekilde yapılan mutfak dolapları çelikten mi yapılıyor onlarda aynı malzeme hatta müteahhit işi olursa daha da kötü malzemeden yapılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme