Şimdi Ara

Vestel AV3000 ev sinemasi sistemini av modundan sadece 3 hoparlörden ses geliyor lütfen yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar Vestel AV3000 5+1 ev sinema sistemini tv baglayınca sadece 3 hoparlörden ses geliyor,bağlantıyı dvd'nin av modundan ve tv'nin kulaklık çıkışindan yapıyorum ama sadece 3 hoparlörden ses alabiliyorum diğer 3 hoparlörden hiç ses gelmiyor , neyi yanlış yapıyorum acaba lütfen yardım edin ,şimdiden teşekür ederim
  • Kulaklık çıkışından 2+1 ses alırsın. Ses kaynağından analog olarak 5 ayrı kablo bağlantısının olması gerekiyor. Eğer ses sistemi destekliyor ve tv de de optik çıkış var ise optik çıkışı kullanman gerekir. (HDMI kablosu giriş çıkış var ise oda olur)

Eğer optik çıkışı yok ve analog 2+1 ses çıkışını kullanmak zorunda isen ozaman ses sistemi üzerinde sana 5+1 aktifleştirme gibi bir fonksiyon var ise onu devreye alman gerekir

Saygılar
  • amrast A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekür ederim, kullanma şeklim dediğiniz gibi kulaklık çıkışından Av modunu seçerek yapıyorum çünkü dvd'nin ne optik nede HDMI çıkışı var (resim ekleyeceğim ), benim anlayamadığım kısım dvd player müzik cd'si calarken bile 3 hoparlörden ses geliyor , neyi yanlış yapıyorum acaba onu anlayamadım yoksa kumandasından mı ayarlanmalıVestel AV3000 ev sinemasi sistemini av modundan sadece 3 hoparlörden ses geliyor lütfen yardım edin

• Kumanda üzerinde DTS yada surround gibi bir düğme olması lazım. ozaman tüm speakerlardan ses alabilirsiniz.
  • Üzgünüm yok galiba Vestel AV3000 ev sinemasi sistemini av modundan sadece 3 hoparlörden ses geliyor lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.