Bildirim
Vestel BY 101 Su Sebili Hakkında.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Arçeliğin fiyatları malum 250 den aşağı yok benim aradığım fiyat aralığı 200TL yi geçmeyecek yinede tavsiyen için teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Lazpanyolquote:
Orijinalden alıntı: ACET42
Vestel BY 101 Su Sebili kullanan var ise ürün den memnunmusunuz bu ürünü bende almayı düşünüyorum.
Birde bu su sebilinde mesela ben sadece soğuk su istiyorum sıcak su özelliğini devre dışı bırakbilirmiyim yani ekstra bir elektrik sarfiyatını engellemek mümkünmüdür.
PIYASADAKILERIN HEPSI ÇIN MALI BUDA CIN MALI NORMAL SU SEBILI AMA ARCELIK E BAKMANDA FAYDA VAR
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACET42 -- 12 Haziran 2013; 23:10:06 >
-
quote:
Vestel BY 101 Su Sebili kullanan var ise ürün den memnunmusunuz bu ürünü bende almayı düşünüyorum.
Birde bu su sebilinde mesela ben sadece soğuk su istiyorum sıcak su özelliğini devre dışı bırakbilirmiyim yani ekstra bir elektrik sarfiyatını engellemek mümkünmüdür.
Hocam ne yaptınız aldınız mi bu ürünü ? Ben de almayı düşünüyorum. Eğer siz kullanıyorsanız yorumlarınızı paylaşır mısınız ? Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazlıkta var vestel su sevili hangi modeli olduğunu bilmiyrum, memnumum. -
ben de almıştım 200 tl ye bardak tutucusu da çıkıyor..ayrıca sıcak soğuk olarak da kapatabiliyorsunuz konu hortlamıs ama olsun cevap arayanlar olur -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_mulo
quote:
Hocam ne yaptınız aldınız mi bu ürünü ? Ben de almayı düşünüyorum. Eğer siz kullanıyorsanız yorumlarınızı paylaşır mısınız ? Tesekkurler
Evet ürünü alalı baya oldu gayet memnunum hiçbir sıkıntı sorun yok gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
-
Arkadaşlar Bu ürünü Kullanmaya başladık ürün vestel marka ama çinde yapılmış.. Kullanmaya başladık ama içinde suyla beraber ağıza gelen agır bir plastik kokusu var vestel servisi bunun 1 2 damacana su sonra gideceğini söyledi.. bende içinden yaklaşık 1 2 damacana su geçirdim tuz ve limonlu suyla temizledim tekrar sıfır damacana su taktım sebile ancak hala geçmedi bilginize -
İçtiğin bardak plastik olmasın onun kokusu dur o -
Arkadaslar bu urunu almayi dusunuyorum da sizce almalimiyim yardimci olur musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünü hemen hemen 1 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. İlk kullanımda koku problemi çok az oldu onun dışında soğutma hızı ve kapasitesi tatminkâr -
başlığı hortlatmış gibi olmak istemem . ama ürünün soğutma hızı ve soğukluk derecesi düşük .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X