Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Vestel Cep Telefonu-Kullanılmamış,İMEI kayıtlı,full aksesuar 500 TL Satın Al 24 Ocak 2018 09:21 1 1 Vestel Cep Telefonu-Kullanılmamış,İMEI kayıtlı,full aksesuar 500 TL Bana hediye gelen Vestel 5010 Cep Telefonumu nakit ihtiyacım nedeniyle satıyorum.Kutuyu sadece fotoğraf çekmek için açtım,telefonu açıp denemedim bile.Şarj,kulaklık,belgesi paketin içinde.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırklareli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Türk Telekom Akıllı Ev Telefonu-Kullanılmamış,Kutusunda,Garanti Belgeli Kodak Aksiyon Kamerası-Kutusunda Kullanılmamış Orjinal
Garantisi devam ediyor. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Türk Telekom Akıllı Ev Telefonu-Kullanılmamış,Kutusunda,Garanti Belgeli Kodak Aksiyon Kamerası-Kutusunda Kullanılmamış Orjinal