Şimdi Ara

vestel çok kotu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eğer bir makina alacaksanız sakın ha vestel almayın ibnelerin verdiği makina bozuk çıktı dava ettçektik hemen yeni makina verdiler o da bozuk çıktı pezolar

• Arkadaşım sen üstüne alınma bir şey söyleyeceğim.

Arkadaş sabah telefonla aradı. " uyanda balığa gidelim "dedi. Bende tamam gidelim dedim.
  • en azından yenisi ile değiştirmişler beni teknosa ve fujitsu 2 yıldır süründürüyor mahkemelerde ama sonuçta kazandım. en azından türk firması yenisi ile değiştirmiş..

quote:

Orjinalden alıntı: misfort_une

arkadaşlar eğer bir makina alacaksanız sakın ha vestel almayın ****lerin verdiği makina bozuk çıktı dava ettçektik hemen yeni makina verdiler o da bozuk çıktı pezolar
  • sen bence ilk önce üslupunu değiştir.bak vestel senin cihazını değiştirmiş sende değiştirebilirsin..
  • lan tcebece misin nesin lan o laf banamıydı he artist kızdırma beni
  • arkadaslar uslubumuzu koruyorak anlasabılırz lutfen polemık yaratmıyalım vestelın kotu oldugu bılınıordu...hpnın de teknık serwısının kotu oldugu bılınuor ama bu durumu bılmeyen we ya bılmesıne ragmen wazgecemeyen arkadaslar war...Mısfort arkadasta bir şekılde bır vestel laptop almıs...ve durumdan madur we sıkayetcı durumda benzer duruma dusmemız ıcın bızı bılgılendırıyor bu durumda arkadasa dencek tek bırsey war oncelıkle gecmıs olsun...yardımların ıcın saol...

herkese ii forumlar lutfen uslubumuzu koruyalım...
  • uslubumu korumassam nolur lannnnn!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ TVLER
    3 yıl önce açıldı
    Hangi TV daha iyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk malı değilmi sonuçta
  • bu ne yaw,ne oluyo anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: misfort_une

uslubumu korumassam nolur lannnnn!

arkadas kendini mahalle arası maçta sandı sanırım ondan bu tepkisi merak etmeyin
  • Beyler ağır olun bakayım ne biçim laflar kullanıyorsunuz öyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.